Smoothie syyskuulle

Jahas. Se on syyskuu. Loma loppui ja tänään palataan työmaalle. Myönnettäköön, että on mulla ollut maailman parhaita työkavereita ja ihania asiakkaita vähän ikäväkin. Huolettaa tosin, että olenko tässä melkein viiden viikon aikana kokonaan unohtanut miten niitä töitä tehtiinkään. Kohta se selviää.

Elokuu hurahti syöden mitä sattuu ja tissutellen, joten pienoinen ryhtiliike olis varmaan paikallaan. Tiedossa siis smoothieita ja raakaruokaa, vaikka on mulla pari kakkupostaustakin jemmassa pahan päivän varalle. Ja sampanja jääkaapissa hyvän päivän varalle.

Syksyn ensimmäinen maanantai on hyvä aloittaa piristävällä ja virtaa antavalla aamupalasmoothiella. Avocadoa, itse poimittuja mustikoita sekä minttua ja sitruunamelissaa äiskän kasvihuoneesta, tästä se lähtee.

avocado-mustikkasmoothie / Hannan soppa

mustikka-avocadosmoothie / Hannan soppa

MUSTIKKA-AVOCADOSMOOTHIE

1:lle

*

1-2 dl mustikoita

1 avocado

1 päärynä

½ sitruunan mehu

0,5 pnt minttua

0,5 pnt sitruunamelissaa

1-2 dl (kookos)vettä

Halkaise avocado, poista kivi ja koverra hedelmäliha blenderin kulhoon. Lisää loput aineet ja surruttele tasaiseksi. Lisää vettä, jos koostumus on mielestäsi liian paksu.

Hyvää huomenta!

***

Tsekkaa myös:

Vihreistä vihrein smoothie

Ananas-inkiväärismoothie

Avocadosmoothie

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

4 Comments

    1. Hihii, hassua, oon vetänyt nyt viikon avocado-mustikka-minttu smoothieta. Great minds think alike ;)….Tänään tosin vaihdoin mustikan mustaherukkaan, olen aika kaavoihin kangistunut aamiaisen suhteen.

      1. helposti kyllä jämähtää kun hyvän löytää. mustaherukkaa kokeillaan seuraavaksi siis :)

    1. Hauska smoothie resepti! Olen pitkään aikonut taikoa smoothien, mutta ei vaan ole toteutunut. Ehkä huomenna aamupalaksi…?

      1. äkkiähän sen surauttaa ja sitten on hyvä mieli koko päivän :)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *