JOULULAHJAVINKKI: RAAKASUKLAAKURSSI

Vietin tuossa syksyllä herkullisen parituntisen GreenStreetin raakasukaa workshopissa. Ja tulipa mieleeni, että sehän on ihan täydellinen joululahja sellaiselle tyypille, jolla on jo kaikkea. Toinen hyvä lahjaidea moiselle kaverille olisi Tuulia Penttilän kananmunahylly, joita oli myynnissä Fiskarsin ONOMA-shopissa. Tosin meikäläisille sellaisia hyllyjä pitäisi olla vähän useampi, kun munia tulee aina ostettua se vähintään 30 kerralla..

GreenStreet raakasuklaakurssi / Hannan soppa

GreenStreet raakasuklaakurssi / Hannan soppa

Kurssin veti ihastuttava ja iloinen Tiia, joka ensin kertoi raakasuklaan valmistuksen perusteet ja raakasuklaan terveysvaikutuksista ja päästi sitten kurssilaiset kaakaovoin raastamisen kimppuun ja omien konvehtien tekemisen makuun.

Raaka, kuumentamaton kaakaohan sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja 10 kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikka. Raa’assa kaakaossa on korkeita pitoisuuksia mm. magnesiumia, kromia, sinkkiä, rautaa, rikkiä ja C-vitamiinia. (lähde: raakasuklaa.com) Usein puhutaan kaakaoflow’sta raakakaakaon sisältämien mielihyvää tuovien ainesten ansiosta, jonka myös Tiia kertoi kokeneensa vähän useamman raakakaakaopalasen mutusteltuaan.

GreenStreet raakasuklaakurssi / Hannan soppa

Raakasuklaa valmistetaan kaakaovoista ja raakakaakaojauheesta ja oman maun mukaan makeutusaineista (useimmiten kookossokerista, intiaanisokerista tai hunajasta) ja mieluisista makuaineista ja superfoodeista. Meikäläisen suklaateihin tuli tällä kertaa kaakaonibsejä, lucumaa, macaa, cashewpähkinöitä ja hyppysellinen laadukasta suolaa.

GreenStreet raakasuklaakurssi / Hannan soppa

Pikkutonttuset kertoivat, että kun tilaat joululahjaksi lahjakortit ja muut GreenStreetin tuotteet tämän päivän aikana (sunnuntai-iltaan mennessä), ehtivät ne vielä pukinkonttiin GreenStreetin päämajalta Helsingistä noutamalla. Koodilla ”nopeasti” saat vieläpä 10 prosenttia alennusta koko tilauksestasi. Hyvää joulua!

***

Yhteistyössä GreenStreet

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *