Gloria Blog Awards 2013

Niin ne Suomen parhaat ja kauneimmat taas palkittiin nyt toistamiseen järjestetyssä Gloria Blog Awardsissa.

Kauneimmaksi ruokablogiksi kruunattiin upea Suvi Sur Le Vif ja yleisön suosikiksi ylläriylläri Kinuskikissa. Hannan soppakin skabasi parhaan ruokablogin tittelistä, mutta voiton vei varsin ansaitusti Truly Kira. Ensimmäistä kertaa palkittiin myös paras leivontablogi ja palkinnon nappasi yybersöpö Yummy Baker. Skoolasimme kisakumppaneiden kanssa leikkisästi häviäjien maljaa, vaikka varmasti jokaiselle jo pelkkä ehdokkaana olo on voitto itsessään. Bileet olivat varsin nastat ja jatkuivat vielä juhlapaikka Marina Congress Centeristä Grand Marinan aulabaarin kautta Groteskiin. Seuraavana päivänä arvatenkin kivisti hieman päätä.

gloria food, kuva Markku Niskanen
kuva Markku Niskanen

Menun gaalaan oli suunnitellut ihana Meri-Tuuli Lindström ja sen ehdoton helmi oli piparjuurinen riimiheppa. Suppilovahverotempura-idean taas aion saletisti varastaa kotikeittiöönkin. Menun raaka-aineina oli käytetty gaalaan sponsoreiden Valion, Fazerin, Pauligin ja Hartwall Novellen tuotteita.

hanna ja jaakko gba2013
kuva Markku Niskanen

Hannan sopan eka (ja vika?) päivän asu -kuva on sitten tässä. Globe Hope lainasi mulle mekkoa, joka on vanhoista miesten puvuntakeista ommeltu Arkadia. Kengissä on korkoa meikäläiselle yllinkyllin, ja jossain vaiheessa gaalailtaa potkinkin ne toviksi jaloistani. Ehkä musta vielä joku päivä saa salonkikelpoisen… Lisää gaaloja ja lisää poseerausharjoituksia punaisella matolla!

Kiitos Glorialle, Globe Hopelle, söpöimmälle avecilleni Jaakolle sekä kaikille ihanille blogikollegoille, ja vielä kerran onnea voittajille!

***

Lisää GBA-tunnelmia:

Chez Jasu

Lunni Leipoo

52 Weeks of Deliciousness

Yummy Baker

www.simplesharebuttons.comKavereille kans!Facebook0Pinterest0Twitter0Google+0LinkedIn0Reddit0Email

4 comments

  1. Hannele | Kokit ja Potit - ruokablogi

    Kiitos, Hanna, hurmaavasta seurasta!
    Joudun lisäämään bilepaikkalistaan vielä lentokentän, joskin siellä oli jossain määrin hiljainen meno :)

  2. Andalusiana/ Andalusian auringossa- blogi

    ei ole häviä häpeä noin mahtavassa seurassa! Pää pystyssä eteenpäin :-)

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>