aamupakuri // bulletproof coffee

23/11/2013

Minulla on uusi lempikahvi.

Pakurikahvi / Hannan soppa

Pakurikahvi / Hannan soppaLiving Earthin Chaga Coffee on nimensä mukaisesti pakuria ja kahvia. Ajatus saattaa kahvinystäviä hieman hämmentää, mutta pakuri ei maistu kahvissa lainkaan – valmis juoma on herkullista luomukahvia vastustuskykyä lisäävällä buustilla. Chaga coffee on lisäksi valmistettu menetelmällä, joka saa aikaan korkeamman pH-arvon ja vähentää vatsaa ärsyttävien happojen määrää.

Suodatinjauhatuksen lisäksi saatavilla on myös espresso-vaihtoehto, johon vaihdan itsekin, kunhan tähän kotiin joskus kahvikone saadaan hankittua.

 

Pakurikahviani kuukauden päivät mustana hörppineenä törmäsin sitten Cityn Viiskulma-blogissa ihan kreisiin juttuun: bulletproof coffeeseen. Ullan mukissa oli kahvin lisäksi voita ja kookosöljyä. Homma kuulosti niin erikoiselta, että pakkohan sitä oli kokeilla ja asiaan perehtyä syvemmin.

Bulletproof coffeen juju on sen energisoivassa ja valppautta lisäävässä vaikutuksessa. Nälänkin se kuulemma vie. Blendasin juuri ensimmäisen satsini ja jännityksellä maistoin. Kahvi on kauniin väristä ja ihanan pehmeän makuista. Taidanpa tästä lähtien nauttia paastopäivien kahvini luodinkestävänä – voin raportoida myöhemmin vaikutuksista.

Lue lisää Lihavasta Laihaksi -blogista.

Chaga Coffeeta saa ostaa esim. Anton&Antonista ja Ruohonjuuresta.

Bulletproof Coffee / Hannan soppa

Bulletproof Coffee / Hannan soppaBULLETPROOF COFFEE

2:lle

*

5 dl valmista vastakeitettyä luomu(pakuri)kahvia

1,5 rkl luomukookosöljyä

1,5 rkl luomuvoita

Laita kaikki ainekset blenderiin ja blendaa parikymmentä sekuntia. Nauti heti.

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.