SISKOVIIKONLOPUN HYVÄT UNET INDIGOSSA

18/03/2017

hotel indigo / Hannan soppa

Taannoinen siskoviikonloppumme Helsingissä piti sisällään Harry Potteria sinfoniaorkesterin tahdittamana, hullun hyvän illallisen Wernerissä ja makeat unet hotellilakanoissa. Yöpymisen meille tarjosi Hotel Indigo, joka sijaitsee lähellä ydinkeskustaa Bulevardilla.

hotel indigo / Hannan soppa


Indigo avattiin kaksi vuotta sitten ja jo rakentamisvaiheessa kiinnitettiin huomiota ympäristöasioihin. Hotelli sai viime elokuussa ympäristöystävällisyydestä kertovan LEED-sertifikaatin ensimmäisenä hotellirakennuksena Suomessa. Indigoita on maailmalla yli 50, mutta Pohjoismaissa toistaiseksi vain yksi.

Viihtyisyyttä hotelliin tuo moderni ja urbaani design. Aulasta, ravintolasta ja hotellihuoneesta löytyy hauskoja yksityiskohtia ja kivaa taidetta kokonaisuuden ollessa kuitenkin mukavan tyylikäs. Me ihastuimme muhkeisiin sänkyihin, joissa uni maittoi lähes luvattoman hyvin. Tykkäsimme myös yöpöydältä löytyneestä kelloradiosta, johon sai kännykän telakoitua ja kuunneltua musiikkia. Potterin ja ravintolavarauksen välillä ei ollut kauheasti aikaa rentoutua, mutta ehdimme kuitenkin pikasuihkuihin ja vähän meikkailemaan Ed Sheeranin tahdissa. Huoneessa oli myös kahvikone, minibaari, sadesuihku, hiustenkuivaaja ja ilmainen langaton nettiyhteys. Viihdyimme hyvin ja nyt kyllä egyptiläinen puuvilla lakanamatskuna kiinnostaa.

Yksi tärkeä, jos ei jopa tärkein, kriteeri itselleni hotellin valinnassa on hyvä aamiainen. Ankea aamupala ei saa palaamaan hotelliin, vaikka muuten olisikin puitteet kohdallaan.

Indigon aamupala tarjoillaan hotellin valoisassa Bröd-ravintolassa. Tarjolla on mainio valikoima puurosta makkaroihin ja croissantteihin. Leipävalikoima on runsas ja gluteenitontakin on tarjolla. Hauskana yksityiskohtana lämpimät ruoat on tarjolla kauniissa punaisissa Le Creusetin padoissa ja pannuissa. Siskon maidottomuus huomioitiin soijamaidolla ja kaurajogurtilla. Hyvä ja maittava, kauniisti esille laitettu aamiainen, jota nauttisin mieluusti uudestaankin.

Aamiaisen jälkeen pohdimme hetken hotellin kuntosalille (eli lähinnä höyrysaunaan) poikkeamista ennen check outia, mutta pehmoiset lakanat veivät ylläriylläri voiton.

hotel indigo / Hannan soppa

Hotelliyön tarjosi Indigo.

***

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Bulevardi 26, Helsinki

*

Osallistuithan jo Hannan sopan lukijakyselyyn? Kaikkien sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken arvon Sesonkireseptit-kirjoja.