HKI1952 – LONKEROBILEET BERLIINISSÄ

HKI1952 / Hannan soppa

Terveisiä Berliinistä! Kotiuduin eilen yöllä kolmen ja puolen päivän lonkeroreissultani, johon mahtui yllinkyllin hyvää ruokaa ja juomaa, mahtavaa musiikkia ja uusia ihania kavereita.

Matkani tarkoitushan oli mennä fiilistelemään Berliiniin maailman ensimmäistä pop up lonkerobaaria HKI1952:sta. Jengi löysi baarin hyvin, tunnelma oli katossa ja vastaanotto rakkaalle Original Long Drinkillemme varsin lämmin.

Avajaispäivänä torstaina Tatu Rönkkö + Efterklang sekä Noah Kin vetivät baarin niin tupaten täyteen, etteivät kaikki halukkaat edes mahtuneet sisään. Se ei tosin haitannut, sillä periberliiniläiseen tapaan bileet jatkuivat kadulle ja kaikilla oli niin lystiä.

Vin Blanc, HKI1952 / Hannan soppa

In Finland It's Called Siskonpeti / Hannan soppa

HKI1952:ssa suurimman vaikutuksen teki lauantai-illalla esiintynyt Vin Blanc, jäbä oli ihan liekeissä ja koko yleisö hurmiossa. Entuudestaan tuntematon artisti jää varmasti kuunteluun, samoin ihastuin berliiniläisduo Hannaan & Kerttuun. Myös perjantainen performanssi ihastutti outoudellaan. Kyseessä oli teos nimeltä In Finland It’s Called Siskonpeti ja lavalla oli kaksi pitkiin oransseihin peruukkeihin, pelottaviin naamareihin ja sinisiin muovikäsineisiin pukeutunutta taiteilijaa, Jouko Korkeasaari ja Janne Räisänen, jotka kirjoittivat valkoiseen telttaan ilmeisesti mitä mieleen juolahti. ”Hei punkero tuo lonkero” nauratti ehkä enemmän kuin sen oli tarkoituskaan.

HKI1952 / Hannan soppa

HKI1952 / Hannan soppa

HKI1952 / Hannan soppa

Lonkeron mausta pidettiin ja lähestulkoon kaikki, kenen kanssa juttelin, näkisivät juomalle tilausta tässä perinteikkäässä olutkaupungissa. Nuoret kaipaavat vaihtelua ja pitävät Original Long Drinkin rennon tyylikkäästä meiningistä – kunhan sen vain saisi kierrätettävässä lasipullossa. Oli hauskaa bongata lähikortteleissa OLD-tölkki kourassa Club Maten sijaan kuljeskelevia paikallisia.

HKI1952 / Hannan soppa

HKI1952 / Hannan soppa

HKI1952 pop up lonkerobaari sijaitsee Berliinin Mittessä, osoitteessa Torstrasse 66. Baari on avoinna vielä keskiviikosta sunnuntaihin, tsekkaa ohjelma Aitolonkero.fistä. Itse suuntaisin ainakin tsiigaamaan Ballet Schoolia keskiviikkona, LCMDF:ää perjantaina sekä iki-ihanaa Pepe Willbergiä sunnuntaina. Paikan päällä pörräävät myös ihastuttavat maailmanvalloittajat, Moona ja Emmi – mene moikkaamaan ja kerro terveisiä.

Lisää kuvia blogin Facebookissa.

Ainiin ja mikä tärkeintä: ENJOY ORIGINAL LONG DRINK, IT’S FREE!

Muista seurata Lonkeron maailmanvalloitusta myös Instagramissa ja Facebookissa.

Blogirinki

Yhteistyössä Hartwall / Original Long Drink

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

8 Comments

    1. Ihanaa kun muistutit paikan olemassaolosta! Pitääkin mennä vielä käymään ennen kuin häipyvät paikalta

      1. Hei jee! Mene ihmeessä! Siellä on kyllä tunnelma katossa!

    1. Tuolla olisin todella halunnut olla mukana! Berliini on mahtava, ja miksei lonkerokin..

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *