MITÄ YHTEISTÄ ON MINULLA JA PEPE WILLBERGILLÄ?

Original Long Drink, aito lonkero / Hannan soppa

Vain yksi meistä osaa laulaa. Toinen meistä on kotoisin Kouvolasta, toinen Turusta. Synnyttykin olemme täysin eri vuosikymmenillä. Mutta meistä kumpikin on matkaamassa lähiaikoina Berliiniin juhlistamaan Original Long Drinkkiä pop up -baari HKI1952:en. Lonkeron maailmanvalloituksen ensiaskelia tukemaan avattava HKI1952 (arvannet varmaan mistä nimi on peräsin, vinkkinä voin sanoa sen liittyvän eräisiin olympialaisiin..) on osa Torstraßen-festivaalia sekä Berlin Music Weekiä ja se avataan Mitteen osoitteeseen Torstraße 66.

Pepen tarkoitus on laulaa lurauttaa paikan päällä (viimeksi Pepe esiintyi Saksassa 60-luvulla!), minä lupaan tehdä kaikkeni hillitäkseni kielenkantojani. Emme valitettavasti ole herran kanssa Saksanmaalla samaan aikaan, minä kun suuntaan Berliiniin jo HKI1952:n avajaiskarkeloihin ensi viikonlopuksi ja Pepen keikka päättää pop upin sunnuntaina 7.9. Onneksi meininkejä voi fiilistellä livenä aitolonkero.fi -sivustolta.

kuva © Hartwall
kuva © Hartwall

Luvassa on hyvän juoman lisäksi mielenkiintoista ohjelmaa: esiintymässä esimerkiksi Noah Kin, Mirelle Wagner ja Hanna & Kerttu (ei siis minä ja mun kissa, vaan loistava saksalainen duo), lisäksi perjantaina (29.8.) on Jouko Korkeasaaren ja Janne Räisäsen performanssi ”In Finland It’s Called Siskonpeti”. Tilassa on myös kolmen suomalais-berliiniläisen taitelijan yhteisnäyttely avoinna koko pop upin ajan.

Viikon aikana huippuartistien keikoilla jatketaan, lisäksi pop upissa julkistetaan Makia Fall14-Winter15 -mallisto. Tsekkaa koko ohjelma ja aukioloajat Lonkeron nettisivuilta ja poikkea juhlimaan, mikäli satut olemaan tuolloin Berliinissä. Ota myös mieluusti rohkeasti yhteyttä, olisi kiva tavata!

kuva © Hartwall
kuva © Hartwall

Jännintä mielestäni on kuitenkin päästä näkemään, miten yybertrendikkäät berliiniläiset vastaanottavat rakkaan lonkeromme. Flowssa tapasin lonkerolaiturilla pari sikäläistä muotibloggaajaa (CloudyCloudy & Stylemag.net), jotka Hartwall oli kutsunut paikan päälle. Hyvin näytti misuille lonkku maistuvan, upeaa raporttia voi käydä tavaamassa jokainen saksankielen osaamistasonsa mukaan Stylemag.netista.

Ja hei! Jätäthän mulle viimeisimmät Berliini-vinkkisi, josko malttaisin poistua HKI1952:sta tsekkaamaan kaupungin vilinää.

Seuraa Lonkeron maailmanvalloitusta myös Facebookissa ja Instagramissa!

Lonkerobaari HKI1952  28.8.-7.9.2014 osoitteessa Torstraße 66, Berliini

***

 

Blogirinki

Yhteistyössä Hartwall / Original Long Drink

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

7 Comments

  1. Meidän entinen au pair, joka asuu Berliinissä, odottaa innolla lonkeroa. Ruisleivän ja makaronilaatikon lisäksi lonkero on toivelistalla, kun hän tulee meille ja kysyn, että mitä ostetaan kaupasta. :)

   1. Hei mahtavaa Nanna! Ruisleipää, makaronilaatikkoa ja lonkeroa – mitä sitä muuta ihminen tarviskaan!

  1. Mahtavuutta! Tiedätkö, onko Helsinki jotenkin esille tuossa tapahtumassa? Tuo nimihan viittaa aika suoraan kaupunkiin, mutta mielellään olisi kiva jos kaupunki olisi jotenkin muutenkin esillä, esim. esitteiden muodossa.

   xxx
   E
   http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

   1. Heippa Elisabeth,
    kuule noista asioista en tiiä mittää :) Tuskin on, jossette ole asiasta Hartwallin kanssa neuvotelleet? Lähetän sulle viestiä FB:ssa!

  1. Kuulostaa mahtavalta! Ja nautinnollista matkaa Berliiniin!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *