RAAKAA RUNEBERGIÄ JOHAN & NYSTRÖMILLÄ

02/02/2014

Aurinko paistoi ja hanki narskui tassujen alla, kun tänään aamupäivällä suunnistimme Assin kanssa Kanavarantaan tapaamaan rakasta ystävää.

Johan & Nyström, Helsinki / Hannan soppa

JOhan & Nyström Helsinki / Hannan soppa

 

Johan & Nyström Helsinki / Hannan soppa

Olin kuullut Johan & Nyströmin raa’asta runebergintortusta edellisviikolla eikä ajatus jättänyt rauhaan millään. Erinomaiset raakakakut ovat mainio syy poiketa Stadin parhaaseen kahvilaan, ja sen on huomannut aika moni muukin. Löysimme kuitenkin mukavan nurkkapöydän tupaten täydestä kahvilasta, jonne myös koira oli tervetullut. Vesikuppikin tuotiin kuonon eteen, ihanaa palvelua!

Latte & raw runeberg, Johan & Nyström / Hannan soppa

 

raw lemonpie, Johan & Nyström / Hannan soppa

Enkä ihan turhaan ole nähnyt unia tuosta tortusta, helposti sata kertaa parempaa kuin tavis-runeberg! Torttu on aika pieni, mutta niin täyttä tavaraa ettei enempää tarvitsekaan. Myös Marikan valitsema lemonpie oli raikas ja herkullinen, mutta jäi hieman runebergin erinomaisuuden varjoon. Raakakakkubisnestä operoiva My name is Cake paljasti muuten tortun reseptin Facebookissa viime viikolla, on ehkä testattava!

Niin ja tiesittehän, että Johan & Nyströmiltä saa Helsingin parhaan chai latten – sellaisen oikean aitoon, mausteiseen teehen valmistetun, sielua ravitsevan ja pakkasen puremia sormia lämmittävän juoman!

Assi / Hannan soppa

Luulen, että teitä ei ole vielä esitelty. Tässä siis Assi, meidän perheen osa-aikalapsi, joka tarpeen tullen kyllä ojentaa kissasiskojaan. Hau!

***

Johan & Nyström, Kanavaranta 7C, Helsinki