MENOVINKKI ELOKUULLE: SÄILIÖ 468 (+ARVONTA!)

Säiliö 468 / Hannan soppa

Yksi kesän parhaista ruokahäppeningeistä on jo perinteiseksi muodostunut Ravintola Säiliö 468. Viinitien kehittämä pop up viinitasting ja grillibile -konsepti on ihan huikea ja olen osallistunut kekkereihin kumpanakin aiempana vuonna. Tiedän siis mistä puhun, kun suosittelen varaamaan liput ja äkkiä!

Ravintola Säiliö 468 avaa ovensa 10.-13. elokuuta Kruunuvuorenrannan vanhassa öljysäiliö 468:ssa. Säiliöön on laivakuljetus Vanhan Kauppahallin ravintola Storyn terassin liepeiltä ja paikan päälle on lennätetty persoonallisia viinintekijöitä. Flow-kansakin on otettu huomioon ja lauantain dinneriltä palataan Kauppatorille jo klo 18:00.

Illallisen alussa on aikaa vapaamuotoiselle viinitastingille, jonka yhteydessä on mahdollisuus heittää läppää viinitekijöiden kanssa ja sitten syödään! Hauskoja kohtaamisia, uusia tuttavuuksia, ihania viinejä ja taattu grilliruokaähky. Sitä on Ravintola Säiliö 468!

Jos et vielä vakuuttunut, niin tsekkaa postaukseni viime ja toissa vuodelta!

Säiliö 468 menu / Hannan soppa

Ai että, aivan törkeän herkullisen kuuloinen menu taas kerran! Tällä kertaa sapuskasta vastaa ravintola Storyn kaverit, joten olen absoluuttisen varma, että ruoka on erinomaista.

Sitten vielä kiva pieni arvonta, jonka palkintona on tietenkin liput Ravintola Säiliö 468:an!

Sain Viinitieltä arvottavaksi blogini lukijoille kaksi lippua Säiliö-dinnerille. Liput sisältävät laivakuljetuksen ja illallisen. Osallistut kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla mitä tuosta Säiliö 468:n menusta hyökkäisit ensimmäisenä syömään. Arvon liput yhdelle onnekkaalle tiistaina 2.8.2016, eli vastausaikaa on ensi maanantaihin 1.8.16 klo 23:59 asti. 

 

Vielä on lippuja illalliselle tarjolla, mutta kannattaa olla nopea. Aiempina vuosina dinnerit on myyty loppuun hyvissä ajoin. Lippuja voi ostaa Tiketistä!

 

2.8.16. MUOKS! Liput voitti Siiri kommentillaan: ”Siis kyllä tuo Black Angus ja jalopeno-hunaja puhuttelivat minua eniten, eikä gluteeniton jälkkärikään kuulosta huonolta ;)”
Olen yhteydessä voittajaan! Kiitos kaikille kommentoineille!

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

62 Comments

  1. Hyvä liha vie niin kovin usein voiton…🙈 Ensimmäisenä rynnistäisin Black Anguksen kimppuun!

  1. No Greens osastolta voisin ottaa kaiken ja siihen kyytipojaksi possunkylkeä. :) mums.

  1. Kotimainen kaali on niin väheksytty, vaikka se on grillattuna niin erilaista ja todella hyvää, että kaikki aina yllättyy, sitä haukkaisin ja heti perään paahdettua BAta!

  1. Makrillia kyllä maistaisin ensimmäisenä, koska sitä ei tule juuri muuten syötyä! Kantarelli-varhaisperunasalaatin kanssa varmasti hyvä herkku!

  1. Mä olen ollut myös 2 vuonna, sattuu sopivasti lähellä synttöreitä. Konsepti on mahtava.
   Tänä vuonns päätin vaihtaa mestaa mutta nyt kun luin että ravintoloitsija on vaihtunut, voin pyörtää puheeni. Saahan nainen vaihtaa mielipidettään??

   Possu ja makrilli kiinnostavat eniten. Mutta onneksi olen kaikkiruokainen.

  1. Mä ahmisin kanttarelli-varhaisperunasalaattia sekä grillattuja kaaleja. Nam!

  1. Kyllä viimeistään tuon makrilliannoksen kohdalla olin myyty!

  1. Siis kyllä tuo Black Angus ja jalopeno-hunaja puhuttelivat minua eniten, eikä gluteeniton jälkkärikään kuulosta huonolta ;)

   1. Onneksi olkoon Siiri, onni potkaisi ja voitit tästä arvonnasta liput Ravintola Säiliö 468:an! Laitan sulle viestiä :)

  1. Ottaisin ensi kantarelli-varhaisperunasalaattia ja sitten lihaa, liha se naisen tiellä pitää.

  1. Olisipa mukavaa päästä vihdoin maistamaan nyhtökauraa, grillattu makrilli kuulostaa myös taivaallisen hyvältä!

  1. Kyllä, menu kuulostaa hyvältä! Kanttarelli-varhaisperunasalaatilla lähtisi mulla käyntiin. Ensikokemukseni nyhtökaurasta oli positiivinen, joten mielellään kokeilisin sitä uudemman kerran.

  1. Makrilli olisi selkeä # 1! Muutenkin koko menu kuulostaa herkulliselta…

  1. Kanttarelli-varhaisperunasalaatti kuulostaa törkeän hyvälle :)

  1. Makrillia ei usein Suomesta saa, joten ehdottomasti maistaisin sitä! Kylkeen voisi ottaa esim. pikkelöityjä vihanneksia :) Ravintola Säiliö on kiinnostanut jo monena vuotena ja olisi mahtavaa päästä paikalle fiilistelemään tunnelmaa ja hyvää ruokaa.

  1. Makrilli ja chimichurri kutkuttelee omia makuhermojani! Samoin peruna-kanttarellisalaatti kuulostaa herkulliselta. Olen viime vuonna selaillut ihania kuvia säiliö-tapahtumasta, toivottavasti tärppäisi ja pääsisin nyt paikan päälle katsomaan :)

  1. Nyhtökaura, tietysti. Varsinkin näin ammattilaisten tekemänä.

  1. Kanttarelli-varhaisperunasalaattia menisi varmasti ensimmäisenä.

  1. Nyhtökaura <3

   Ihanasti olisi vaihtoehtoja myös tällaiselle semivegelle. Muutenkin hieno idea ja tila.

  1. Oi että olisi ihana päästä tonne! Nyhtökauraa pitäisi ensin päästä maistamaan.

  1. Vaikka mitä ihanaa. Kanttarelli -varhaisperunasalaatista aloittaisin.

  1. Kiinnostaisi maistaa nyhtökauraa ja kaali kuulostaa houkuttelevalta!

  1. Alkuruuat ovat aina parhaita joten greens-osastolle hyökkäisin :)

  1. Kantarelli-varhaisperunasalaattia olisi ehdottomasti maistettava ensimmäisenä ja sen jälkeen nyhtökauraa, kun en ole sitä vieläkään onnistunut yrityksistä huolimatta kaupasta löytämään.

  1. Kyllä nyhtökauraa menisin ensin maisteleen. On niin paljon puhuttu enkä oo ikinä maistanu.

  1. inspiraatiota omaan kasviskeittiöön hakisin ensimmäisenä nyhtökauraa maistettavaksi :)

  1. Kaalisalaattia alkupalaksi ja grillattua makrillia pääruoaksi.

  1. Kotona syödään kasvisruokaa, mutta ravintolassa valitsen usein lihaa. Black Angus siis houkuttelisi erityisesti.

  1. Miten oon missannu tällasen tapahtuman. Kuulostaa mahtavalta! Nyhtökauran kimppuun, koska en oo vieläkään päässy maistamaan sitä.

  1. Porsas kuulostaa kyllä niin hyvältä, eli sinne suuntaisin ekana, tosin kantarelli-varhaisperunasalaatti olisi heti seuraavana maisteluvuorossa.

  1. Nyhtökauraa on niin hankala saada, joten tässäpä mainio tilaisuus päästä maistamaan! Sitä ennen kantarelli-varhaisperunasalaattia :)

  1. Black angus kuulostaa erityisen hyvältä, sellaista ei syödä joka päivä!

  1. Nyhtökaura ei ole vielä vakuuttanut täysin, joten uskoisin sen pääsevän parhaiten arvoonsa ammattikokkien laittamana! Eli valitsen nyhtökauran!

  1. Nyhtökaura kiinnostelee ammattilaisen kokkaamana! Kuolavanoja aiheuttaa myös tuo BA eli niiden kimppuun ensimmäiseksi säntäisin!

  1. Kantarelli-varhaisperunasalaattia ja sen jälkeen nyhtökauraa!

  1. Kyllä nyhtökaura olisi ensimmäinen osoite.

  1. Innolla odotan kirjotusta tämän tapahtuman jälkimainingeista.

   Ps. Ensimmäisenä kävisin Black Anguksen kimppuun :P

  1. Kyllähän se lihaa on. Pienen arpomisen jälkeen päädyin possun, sillä rakastan bbq-kastiketta.

  1. Kunnon hehkutuspostaus :D Todellakin tekisi mieli lähteä herkuttelemaan! Ehdottomasti maistaisin ensimmäisenä nyhtökauraa! En ole saanut sitä käsiini vieläkään kaupasta, joten se olisi uusi makukokemus minulle :)

  1. Jos nyt ihan rehellisä ollaan, niin söisin varmaan tota mustaherukka-suklaa brownieta alkupalaksi ja jälkiruuaksi ettei vaan jäisi ilman!

  1. Nyt täytyy sanoa että toi Grillatut kaalit. Ihan siksi koska olen useampaan otteeseen nyt keskustellut grillaamisesta ja ruuanlaitoista niin kovien kokkien kanssa, kuin tälläisten perusruokaintoilijoiden kanssa. Selkeästi noi kaalit grillattuna on on tullut useampana variaationa esiin ja nyt olisikin mahtava mahdollisuus päästä testaamaan nuo. Eli kyllä tälläinen lihasyöjämies voi olla innoissaan kaalista (WTF!?!)

  1. Olis kyllä pakko päästä testaamaan paljon hehkutettua BBQ-nyhtökauraa ensimmäistä kertaa!

  1. Kaalin kimppuun heti, loistava herkku kun on hyvin tehty!

  1. Herkulliselta kuulostaa kaikki :) black angus js nyhtökauraa kiinnostaisi päästä maistamaan :)

  1. Koko menu kuulostaa loistavalta :). Ensiksi kyllä ryntäisin kunnon BBQ-lihan kimppuun eli Black Angus ja possu 👌🏼 Ulkosuomalaisena kanttarelli- perunasalaatti varmasti maistuu niiden kanssa ihanan kotoisalta. Toivottavasti tavataan Säiliössä mun Suomivisiitillä!

  1. Nyhtökaura kuulostaa miekenkiintoiselta eli sitä kohti suuntaisin vesi kielellä 😊

  1. Kanttarelli-varhaisperunasalaatilla aloittaisin, vaan yrittäisin maistella listan läpi, jos pystyy.
   T. Jukka

  1. Oi olispa ihana päästä miehen kanssa herkuttelemaan, kai sinnekin voisi vaucan napata mukaan :) Grillattu makrilli kuulostaa mielenkiintoiselta, se menisi ekana testiin!

  1. Oih! Viime vuonna niin kovasti oisin tänne halunnut ja toivottavasti nyt pääsisin!! Ja makrilli kuulostaa houkuttavalta ja jälkkäri koukuttavalta. Nammmm!

  1. Oi, grillattuja kaaleja! Niitä ihan ekana! Ja tokana nyhtökauraa. :)

  1. Black Anguksen tuoksu vetäisi varmasti grillin ääreen, siitä hakemaan pikkelöityjä kasviksia.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *