BALILAINEN BRUNSSI PUEBLOSSA

Pueblo, Helsinki / Hannan soppa

Aasiannälkäisiä hemmotellaan kesällä, Pueblossa nimittäin tarjoillaan indonesialaista ruokaa joka toinen sunnuntai klo 11-16. Pop up -ravintolasta vastaavat jo monena Ravintolapäivänä meitä herkkuruoalla lellineet Waroeng Indonesia -kokit Sandra ja Marissa miehineen. Bali Brunch rikkoo meikäläisittäin urautuneet brunssikaavat, hallelujah!

Waroeng Indonesia, Marissa / Hannan soppa

Ensimmäinen Balibrunssi oli tänään ja kävimme testaamassa sen Veeran, Annin ja Dianan kanssa. Tarjolla oli neljä suolaista vaihtoehtoa ja yksi makea, 5 €/kpl. Jatkossa jälkiruoka tulee olemaan kolme euroa ja lisäksi valittavana on päivän erikoinen – toivon mukaan joku kerta myös ikisuosikkejani Bubur Ayamia (kanapuuroa) ja Mie Baksoa (lihapulla-nuudelikeittoa)!

Hinta-laatusuhde on varsin mainio, kolme annosta oli juuri passeli määrä krapulattoman sunnuntain nälkää taltuttamaan.

Balibrunssi, Pueblo / Hannan soppa

karedok, Balibrunssi / Hannan soppa

Pempek, Balibrunssi / Hannan soppa

Valitsin syödäkseni lammasvartaita (Sate Kambing), kalapullia viinietikkakastikkeessa (Pempek) ja tulista kasvissalaattia (Karedok). Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli rentoa, vaikka ensimmäisen päivän väenpaljous olikin hieman yllättänyt keittiöväen.

Karedokissa oli kunnolla chiliä, mikä ihastutti minua ja kauhistutti Dinskua. Lammasvartaat ja pempekit veivät makumuistoissani takaisin Jakartan katuruokakojuille. Kylmät kalapullat voivat olla suomalaisittain melko eriskummallinen makukokemus ja pop upin chefit vielä miettivätkin tarjoilevansa annoksen ehkä lämpimänä. Anni nautti letustaan (Martabak Manis) suklaalla ja kookoksella, mutta kokeilunhaluisempi valitsee täytteeksi peri-indonesialaisittain juustoraastetta (emmental-goudasekoitusta). Veera diggasi Gorengan-annoksestaan, frityyritaikinaan dipatuista ja uppopaistetuista tempehistä ja ”bakwanista” (katkarapua, ituja, porkkanaa, kaalia & purjoa), joiden kanssa tarjoiltua taivaallista maapähkinävoimajoneesia minäkin sain maistaa.

Suosittelen Balibrunssia kaikille ennakkoluulottomille herkkusuille – sunnuntaipäivän chillailuun Pueblon meininki balilaisen DJ Cbeen tahdissa on must!

Waroeng Indonesia, Balibrunch / Hannan soppa
Anggi, Sandra & Marissa / Waroeng Indonesia

BALI BRUNCH @Pueblo, joka toinen sunnuntai alkaen 1.6.2014

Eerikinkatu 27, HKI

tsekkaa myös:

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

2 Comments

    1. Hitsi, tännehän mun pitää tää pesueeni rantauttaa. Kuulostaa aivan ihanalta. :)

      1. Todellakin, Nelle! Oli varsin autenttista indosafkaa ja mukava tunnelma!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *