B.A.R. Stockholm

15/12/2013

Blasieholmens Akvarium o Restaurang, eli tuttavallisemmin B.A.R., oli yksi Tukholman visiittimme must go -paikoista. Vaikka kuvittelin olevani ajoissa pöytävarauksen suhteen, ei ravintolassa ollut enää paikkoja illalliselle. B.A.R. kyllä toimi loistavasti lounaallakin – sitäpaitsi tarjolla on ihan sama menu kuin dinneriaikaankin.

Ravintolan sydän on suuri hummeriakvaario, josta voi valita omansa. Jos hummeri ei houkuttele, niin valinnan varaa löytyy myös keittiön ja ravintolasalin jakavasta kalatiskistä.

BAR Ale / Hannan soppa

fish & chips / Hannan soppa

Me skippasimme tällä kertaa hummerit ja valitsimme annoksemme a la carte listalta. Jaakko söi perinteisen fish & chipsin ja nautti sen kanssa pullollisen ravintolan omaa alea.

mussels BAR / Hannan soppa

 

BAR Mussels / Hannan soppa

Meikäläisellä taas kolotti simpukkahammasta, joten vetelin kitusiini suuren annoksen järjettömän herkullisia sinisimpukoita ja ranskalaisia. Lasissa rieslingiä.

BAR jälkkäri / Hannan soppa

Jälkkäriksi söin creme bruleen ja Jaakko kauniin rommiananaksen kookossorbetilla. Aterian päätteeksi maistui tuplaespressot.

Kahden hengen lounas juomineen kustansi reilu 80 euroa. Suosittelemme B.A.R.:ia kaikille merenelävistä diggaaville. Ensi kerralla syön sen hummerin!

BAR / Hannan soppa

 

BLASIEHOLMENS AKVARIUM O RESTAURANG

Blasieholmsgatan 4 A

Stockholm