WTD BRUNSSI MESTARITALLISSA

16/02/2016

Natalia Tolmatsova / Hannan soppa

WTD Brunssi Mestaritallissa / Hannan soppa

Juhlistimme ystävänpäivää perheen kanssa brunssilla. WTD-blogin Nata on suunnitellut oman brunssinsa Mestaritalliin ja pitihän se käydä testaamassa! Nata on tunnetusti kovan luokan foodie, joka rakastaa voileipiä, joten smörrebröd-tyylinen buffet ei tullut mitenkään suurena yllätyksenä.

Mestaritalli oli minulle entuudestaan tuntematon ravintola, vaikka huhuja paikan jättimäisestä kesäterassista olinkin kuullut. Monet pitävätkin Mestaritallia kesäravintolana, vaikka kyllähän se auki on ympäri vuoden.

buffet, brunssi, Mestaritalli - Hannan soppa

WTD Brunssi Mestaritallissa / Hannan soppa

jäkiruokabuffet, pannukakkubuffet, Mestaritalli / Hannan soppa

Tarjolla oli tosiaan valtava noutopöydällinen voileipätarpeita: levitteitä, vihanneksia, juustoja, kinkkua, kananmunaa, maksapasteijaa.. Mestaritallin perinteistä saaristolaispöytää edustivat mm. silakkapihvit ja graavilohi. Yhdestä kulhosta bongasin perunasalaattia, joka muistutti kovasti Natan kesällä meille tarjoilemaa. Lämpöhauteista löytyi jauhelihapihvejä, pekonia, munakoisoa ja munakokkelia. Voitte varmaan arvata, että keräsin lautaselleni yhtä ja toista tilphööriä, eikä lopputulos muistuttanut edes etäisesti kaunista tanskalaista smörrebrödiä.

Jälkkäripöytä koostui pannukakkubuffetista, hedelmäsalaatista ja suklaakakusta. Gluteenittomia lettuja paistettiin pyynnöstä.

Ruoka oli hyvää, mutta jäin kaipaamaan sellaista natamaista revittelyä. Jotain extraspesiaalia tai ehkä rohkeampaa maustamista.

WTD Brunssi Mestaritallissa / Hannan soppa

Vauva ravintolassa - Hannan soppa

Sormiruokailija ravintolassa - Hannan soppa

Lähes yhdeksänkuiset Muikut ovat hauskaa ravintolaseuraa. He pysyivät tyytyväisinä mutustellessaan kurkkua, tomaattia ja kananmunaa sekä ihmetellessään vierasta ympäristöä ja naurattaessaan naapuripöydän tyttöjä. Pahoittelut vielä jälkeemme jättämästä sotkusta, vaikka toki siivosimme ruoanmuruset pöydän alta.

WTD brunssi katetaan vielä kolmena sunnuntaina (21.2., 28.2. & 6.3.) ja pöydän voi varata täältä.

WTD Brunssi Mestaritallissa / Hannan soppa

MESTARITALLI

Merikannontie 2, Helsinki

 

Brunssin tarjosi Restell

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.