AAMIAINEN @ LAZY CATS CAFE, UBUD

31/05/2018

lazy cats cafe / Hannan soppa

Tuntuu kuin huhtikuisesta Balin matkastamme olisi jo pieni iäisyys aikaa. Vajaa pari viikkoa meni ihan liian nopeasti ja vikana iltana itkin Jaakolle, kun en edes yhtä ohutta kirjaa ollut saanut luetuksi loppuun reissun aikana. Kevät on ollut hektinen, eikä matkakaan mennyt töitä tekemättä, mutta kyllähän sitä konetta näpyttelee mieluummin tropiikissa uima-altaan äärellä tai hauskassa kahvilassa vesimelonimehua siemaillen. Ehti sitä onneksi ottamaan rennostikin ja nukkumaan hyvin – ja mikä tärkeintä: syömään hyvin!

Hyvin syönti on Balilla tehty erinomaisen helpoksi. Paikallisten warungien lisäksi saari on täynnä ihania kahviloita ja ravintoloita, joissa on panostettu kasvisruokaan, gluteenittomuuteen, raw foodiin ja terveellisyyteen. Yksi näistä trendikkään bohoista ravintoloista on Lazy Cats Cafe, joka valitettavasti löydettiin lomamme loppupuolella – täällä olisi nimittäin varmasti tullut käytyä useamminkin.

Lazy Cats Cafe sijaitsee Ubudin pääkadun varrella ja industrialhenkinen ravintolasali on sisustettu taiteella, viherkasveilla ja vintagehuonekaluilla. Olimme paikalla aamulla ensimmäisten asiakkaiden joukossa ja heti kuin kotonamme. Lazy Catsissa on tarjolla aamiaista, lounasta, illallista, tapaksia, smoothieita, kahvia, cocktaileja – nauttimamme aamiaisen perusteella ruoka on taidolla valmistettua, kaunista, fressiä ja ihan super herkullista. Ravintolan lista on lakto-ovo-vegetaarinen, myös vegaanisia herkkuja on paljon tarjolla.

lazy cats cafe / Hannan soppa

lazy cats cafe / Hannan soppa

Vatsat kurnien tilasimme vähän liiankin paljon pöperöä pöytään, mutta kaikki tuli syötyä! Lapset saivat kaurapuurot chia-siemenillä ja hedelmillä, itselleni valitsin vihersmoothiekulhon ja avokadovoileivät, Jaakko taas päätyi munakokkelilla täytettyihin quesadilloihin. Lisäksi tilasimme kahvia ja papaijamehua. Annokset olivat isoja, kauniisti aseteltuja ja mielettömän hyvän makuisia. Americanojen kaverina tarjoiltiin pähkinäiset raakasuklaakökkäreet ja kahvikin oli niin erinomaista, että otimme toisetkin kupposet.

Harmillisesti löysimme Lazy Cats Cafen vasta pari päivää ennen kotiin lähtöämme. Suunnittelimme palaavamme sinne maanantaina, mutta ravintola onkin maanantaisin suljettu. Seuraavalla Ubudin matkalla pitää ehdottomasti palata tänne testaamaan myös muita ruokia! Lämmin suositus siis ainakin aamiaiselle!

lazy cats cafe / Hannan soppa

LAZY CATS CAFE

Jl. Raya Ubud No.23, Ubud, Bali

*nettisivut*

 

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

PS. Kaipaatko vinkkejä viikon ruokalistan laatimiseen? Kurkkaappa uusi postaussarjani – jaan joka viikko 7+1 oivaa reseptivinkkiä!

PPS. Kirjani KASVIS on ilmestynyt ja tilattavissa esim. Adlibriksestä*!

 

*affiliate-linkki