PIZZARIUM / PALA PARASTA TURKUA HELSINGISSÄ

Pizzarium, Kluuvi / Hannan soppa

Pizzarium, Kluuvi / Hannan soppa

Pizzarium, Kluuvi / Hannan soppa

Pizzarium, Kluuvi / Hannan soppa

Vihdoin Helsingistäkin saa täydellistä pizzaa. Tähän asti se on ollut turkulaisten etuoikeus, yksi niistä syistä miksi olen vakavissani pohtinyt Turkuun muuttoa. Ravintola Pizzarium avasi siis vastikään toisen ravintolansa Helsinkiin kauppakeskus Kluuviin.

Ja se ken on Pizzariumin pizzaa joskus maistanut, tietää mistä puhun. Vähintään 48 tuntia kohotettu pizzataikina ja laadukkaat täytteet saavat aikaan mielettömiä makuelämyksiä. Voisin laittaa tähän peräkkäin kaikki maailman upeaa pizzaa kuvailevat adjektiivit, enkä liioittelisi yhtään.

Pizzarium ei ole ravintola romanttiselle illalliselle. Se sijaitsee kauppakeskuksessa ja on melko kolkko.  Sen sijaan se on aivan mahtava ravintola nopealle lounaalle. Pizzapalat ovat vitriinissä valmiina ja valikoimaa riittää. Me otimme viimeksi lihattoman lokakuun merkeissä vegaania tomaatti-herkkutattipizzaa sekä palat kesäkurpitsalla & emmentalilla, perunalla & rosmariinilla, Gorgonzolalla & saksanpähkinällä sekä salaatilla, oliivilla, kirsikkatomaatilla & artisokalla. Oma suosikkini on sopivan tulinen kesäkurpitsa-emmental, Jaakko ihastui perunapizzaan.

Ja tietysti Pizzariumista voi hakea pizzat kotiin romanttiselle illalliselle – paisto-ohjeet kirjoitetaan take away -laatikon kanteen.

***

PIZZARIUM
Kauppakeskus Kluuvi / Aleksanterink. 9, Helsinki

tsekkaa myös:

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

3 Comments

    1. Oli kyllä ihan törkeän hyvät pizzat. Me otettiin mukaan ja lämmitettiin kotiuunissa – toimii!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *