XMAS SPECIAL: KAIKKIEN AIKOJEN KAUHEIMMAT RUOKAKUVAT TOP 10!

Toivottavasti ruudun silläkin puolella on ollut maukas ja levollinen joulu. Meillä vaihtui tänään kinkku kalkkunaan ja huomenna taiotaan kinkunjämistä karkkipossua.

White trash disease -blogissa oli taannoin koottuna kautta aikojen kaameimmat ruokakuvat ja nyt joulun kunniaksi koostin omani. Nolouden huippu, vaikka toisaalta onkin ihan kiva nähdä jonkinlaista kehitystä tapahtuneen tässä kohta 9 vuoden aikana.

Pitemmittä puheitta:

 

FabfeltScript Bold

 

10. Aloitetaan tällaisella kuvalla, josta kertovan postauksen olen osuvasti nimennyt ”Ulkonäkö pettää”. Lähikuva mössökasasta, oi että!

*

9. Jos en tietäisi, että tässä on pulla niin olis kyllä paha sanoa. Kuva on otettu taiteellisesti puolivarjossa ja sen ehdoton pelastus on nuo kehykset.. Not.

*

8. Voi kultaisia karppausaikoja.. Kookosjauhoista ei ole sen koommin pizzapohjaa tehty, mutta punajuuri ja aurajuusto ovat edelleen yksi suosikki pizzatäytekomboistani.

*

7. Tekiskö mielesi itse tehtyä hampurilaista? No ei ainakaan enää tämän kuvan jälkeen.

*

6. Lähikuva sosekeitosta taitaa olla jokaisen aloittelevan ruokabloggaajan helmasynti.

*

5. Upea lähäri kinkku-juustotoastista. Huomatkaa käsisaippuapullo stailattuna taustalla.

*

4. Tämä kuva ei selittelyjä kaipaa… Kamala. Muistaakseni ruoka oli kuitenkin ihan hyvää.

*

3. Muistan kuinka lapsellisen innoissani olin näistä nori-salaattirullista. Harmi vain, että kuva on sen sorttinen ettei kukaan ole varmasti uskaltanut reseptiä testata.

*

2. Ei helkutti tätäkin.. Paskasta kuvasta on tehty vielä paskempi lisäämällä roppakaupalla tuollaista kaunistavaa loistetta.. Reseptikin on sitä luokkaa, että suorastaan hävettää. Nää on näitä mitkä pitäis vaan poistaa vähin äänin.

*

1. Ihka ensimmäinen koskaan saamani tuotelähetys piti sisällään purkin Jalostajan hernekeittoa ja voi veljet miten onnessani siitä purkista olinkaan! Kokkasin siitä Jalostajan omalla reseptillä hernekeittomureketta ja kuvan raa’asta färssistä nappasin salamalla liesituulettimen valon alla.

Tämä se kieltämättä on. Kaikkien aikojen kamalin ruokakuva. Namnam.

*

Eikös ollutkin herkullinen nostalgiapläjäys? ”Harmi”, että ihan ensimmäiset kuvat ovat ajan saatossa hävinneet internetin syövereihin, mutta kyllähän näitä upeuksia tuolta arkistosta löytyy lisääkin jos vain kaivelee.

Ja sitten Tapsan tansseihin!

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

10 Comments

  1. Hahhaa! Mun on pakko tehdä tää sama, jos vaan löydän ekat blogikuvani :D. Voi tosin olla, että oon ”vahingossa” hävittänyt ne bittiavaruuteen.

   1. Jes, jään odottamaan! Ja tollanen vahinko vois käydä näillekin kuville, mutta naureskellaan nyt vielä hetki :D

  1. Mahtavaa, kikattelimme täällä ääneen! Tuli juuri ennen joulua selailtua omia ikimuistoisimpia otoksia, täytyykin ehdottomasti toteuttaa samanlainen postaus niistä. Iloista vuodenvaihdetta! :)

   1. Mahtavaa, jään odottamaan sun postausta! Iloista uuttavuotta sinnekin!

  1. eiiii miten hauskaa :-)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *