KEN ON MEISTÄ KAIKKEIN KAUNEIN?

..tai pitäisikö sanoa, että ken on meistä kaikkein herkullisin?

soppakollaasi / Hannan soppa

Hannan soppa on nimittäin ehdolla Suomen parhaaksi ruokablogiksi uudessa blogikisassa, The Blog Awards Finland 2015:ssä. On tätä uutista tässä hetki ehditty sulatella. Että tämä hassu blogiseni on ihan oikean ammattilaisraadin viiden parhaan ruokablogin joukkoon valitsema. Suomessa on mielettömän upeita ruoka- ja leivontablogeja, joten tuntuu ihan uskomattomalta olla siellä top viitosessa. Kovin on kliseistä sanoa näin, mutta minulle on voitto jo olla ehdolla. Yli kahdeksan vuotta jatkuneelle blogitaipaleelle ei suurempaa kiitosta voisi saada. Olen niin otettu.

Suomen paras ruokablogi tarjoilee lukijoilleen reseptejä, jotka saavat veden kielelle ja kotikokit keittiöön. Blogilla on tunnistettava, persoonallinen tyylinsä, tarjoiltiinpa siellä sitten liharuokia, sesonkiherkkuja, raakaruokaa tai kakku-unelmia. Ruokablogista lukija löytää myös visuaalista herkkua kauniiden kuvien muodossa.

Neljä upeaa ja ihanaa kilpasiskoani ovat Hanna G., Chocochili, Kinuskikissa ja Suolaa & Hunajaa. Nappaa meistä kuka tahansa sen kirkkaimman kruunun kutreilleen, niin onnellinen voi olla ihan vaan siitä, että saa paistatella tällaisessa seurassa!

blogawards_ehdolla_logo_white_frameSuomen paras ruokablogi (ja parhaat blogit 10:stä muusta kategoriasta) palkitaan 2.10. järjestettävässä gaalassa. Mikäli halajat lippua tilaisuuteen, niin käyhän äänestämässä omaa suosikkiblogiasi täällä. Äänestäjien kesken nimittäin arvotaan Pro Rajala tuotepaketti, lahkakortti Hotelli Torniin ja liput gaalaan.

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

4 Comments

    1. Ihammahtavaa Hanna! Onnea!

    1. Onpa hieno saavutus! Onnea kisaan. Käväisin äänestämässä suosikkiani – Hannan soppaa 😉

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *