RAKKAAT BLOGIKAVERIT

Hyvää ja herkullista ystävänpäivää kaikille!

Päivän vaaleanpunaisen romantiikkalässytyksen hengessä ajattelin esitellä teille muutaman aivan huikean (ruoka)blogin, joiden kirjoittavat ovat ihania ystäviäni myös irl. Olen monen monta kertaa hehkuttanut, että bloggaamisessa parasta on ihmiset, joihin on saanut tätä kautta tutustua ja totta mooses se vaan pitää paikkansa.

Love you guys!


Tiskivuoren emäntänä hääräilee upea Heidi, jonka lusikkaa ei saa muut nuolla. Ajankohtaisia reseptejä kauniilla kuvilla ja ravintolavinkeillä höystettynä – mitäpä sitä muuta ruokablogilta kaipaisikaan!

 


Lauran tähdestä löytyy nopeimmat ja maukkaimmat arkireseptit sekä parhaat vinkit Tallinnaan! Jaamme Lauran kanssa myös samanlaisen hurtin huumorintajun – olemme veikanneet sen johtuvan kumpaisenkin sisäisestä kouvolalaisuudesta.

 


Alisan Suusta suuhun -blogi on ehtymätön inspiraation lähde. Kahden pienen tytön äiti on tämän hetken the ruokabloggaaja – hänestä tulemme vielä kuulemaan!

 


Natan yybersuosittu WTD on nykyään paljon enemmän ruokablogi. Halusi hän sitä tai ei.

 


Liemessä-blogia kirjoittaa Jenni, upea ja lahjakas monitaituri. Tämä blogi voittaa rytinällä palkinnon kauneimpien ruokakuvien tyyssijana.

Vaimomatskuu-blogin Juulian lyömätöntä tyyliä ihastelin jo ennen kuin hän alkoi kirjoittaa blogia. Hyvän ruoan lisäksi blogista löytyy kattavia olut- ja viinipostauksia.

 

/ bannerit on otettu kuvakaappauksina ko blogeista

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

5 Comments

  1. Awwwww! <3 Oot ihana! Mua naurattaa se lusikan nuoleminen – how dare you!?! ;)

   Puss.

   -Heidi

  1. Ohhh, kiitos! Hyvää blogiystäväpäivää sinulle! Ja muutenkin tietty <3

  1. Voi jee, ihana siä <3 Ystävänpäivä oli ja meni, mutta ystäviä tarvitaan ja niitä voi juhlistaa ihan joka päivä. Pusselit suosikkimuijalle!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *