VIIKONLOPUN MENOVINKIT

Ihana loppukesäinen viikonloppu on täällä. Mikäli kalenterissa möllöttää vielä tyhjää, niin saanen suositella kahta häppeninkiä, joissa allekirjoittaneella on lusikkansa sopassa.

AGK-korkki / Hannan soppa

 

TÄNÄÄN, perjantaina 15.8. klo 19.00 Maista Art goes kapakka -tilaisuus ”Ruokarakkautta iholla” Tres Bonesissa. Kanssani ruoka-aiheisista tatuoinneista höpisemässä ihana viiniguru Ilkka Sirén. Luvassa myös tatska-aiheinen pecha kucha sekä aiheeseen sopivia maistiaisia.

Banh Mi, Vietnomnom / Hannan soppa

YLIHUOMENNA, sunnuntaina 17.8. Vietnomnom avaa porttikongin ovet ensimmäistä kertaa. Pieni kahden hengen ravintolapäiväravintolamme tarjoilee vietnamilaishenkistä sapuskaa kello 12-16 (tai kunnes ruoka loppuu) osoitteessa Laivanvarustajankatu 9, Helsinki. Tarjolla nuudelikeittoa ja täytettyä patonkia, kahvia ja teetä. Ruokaa riittää noin sadalle.

Tervetuloa!

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

4 Comments

    1. Voi Hanna. Minua harmittaa ihan vietävästi, että istun kummitytön kanssa teatterissa, kun teillä sanotaan Vietnomnom. Olisin ehdottomasti tullut paikalle.

      1. No höh Jonna, olisin mielelläni sanonut sun kanssa Vietnomnom. Mutta teilläkin on varmasti kivaa, mukavaa sunnuntaita!

    1. hei kiitos vielä, oli superhyvä keitto! jos teette joskus hirveesti ylimääräistä niin mehän siis asutaan tässä korttelin päässä.

      1. Cheers Mikko, tosi kiva kun kävitte! Laittelen savumerkkejä ens kerralla ku lähtee keitokset käsistä :)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *