Mad Cook – Kreisi perjantai Kellohallissa

Perjantai-illan menu piti sisällään muun muassa sonnin siitintä ja heinäsirkkoja. Perussettiä.

mad cook

Mulla kävi niin tsägä, kun Liemessä-Jennin miekkonen ei päässytkään rouvansa mukaan Kellohalliin Mad Cook -dinnerille ja Jenni kelpuutti minut avecikseen. Muuten olisi jäänyt hauska ilta ja huimat makukokemukset väliin, sillä en ollenkaan tajunnut ostaa illallispaikkaani ajoissa paljon kehuttuun ja hetkessä loppuunmyytyyn pop up -kokemukseen. Kymmenpäiväisen ruokailoittelun takana olivat Madventuresista tutut Riku ja Tunna, jotka Kellohallin pääpiru Antto Melasniemen kanssa olivat onnistuneet luomaan Kalasatamaan aidon aasialaisen ruokatorifiiliksen sirittävine sirkkoineen, tuoksuineen ja musiikkeineen. Olin erittäin vaikuttunut paikan tunnelmasta, jotenkin tähän asti Kellohalli on jättänyt minut hieman kylmäksi.

Eurot vaihdettiin Mad Cook Food Moneyyn heti sisään tullessa, ja näillä seteleillä haettiin sitten purtavaa ruokakojuista. Jallua ja viiniä noudettiin baaripisteistä. Jalluämpäriin emme sekaantuneet, aasialaisen energiajuoman, kokiksen ja Jaloviinan yhdistelmä vaikutti hieman liian rajulta. Ilman ämpäriäkin seuraava päivä meni aika säikyissä olotiloissa…

picstitch(2)

picstitch(3)

Ruoista omiksi suosikeikseni nousivat possu-ramen sekä thaimaalainen mangosalaatti. Hyvää olivat myös Bunny Chowt eli intialaisella kik-hernecurrylla täytetyt sämpylät sekä brasilialainen mustapapu-possupata Feijoada. Sen sijaan jälkkärin virkaa toimittanut sticky rice mangolla ei oikein säväyttänyt.

kuva(33)

Jännittävintä tietenkin olivat keittiön tervehdyksinä toimineet rapsakoiksi paistetut heinäsirkat sekä jalluliekitetty sonnin siitin. Sirkat maistuivat popcornille ja tulikulliksi kutsuttu elin oli koostumukseltaan melko sienimäinen. Otin toisenkin haarukallisen, ei se missään nimessä pahaa ollut. Eripaljon huumoria pystyy repimään kyllä moisen vehkeen syömisestä.

Mad Cook -raportteja voi käydä vaklaamassa myös pöydässämme istuneen ihastuttavan Anikon Punavuori Gourmet -blogista sekä Silläsipulilasta, Kulinaarimurusista ja Herkusta & Koukusta. Lysti kustansi 65 euroa plus juomat päälle, totally worth it.

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *