IHANA CAFÉ KOKKO

Cafe Kokko / Hannan soppa

Cafe Kokko / Hannan soppa

Cafe Kokko / Hannan soppa

Cafe Kokko / Hannan soppa

Cafe Kokko / Hannan soppa

Kokko muutti, muttei muuttunut. Aiemmin Skattalla sijainnut kahvila avasi ovensa Kalevankadulla jo viime keväänä, mutta jotenkin en ole saanut aikaiseksi vierailla siellä ennenkuin pari viikkoa sitten. Olimme lounasretkellä keskustassa koko perheen voimin ja päätimme vihdoin ja viimein käydä kurkkaamassa Kokon uudet tilukset.

Kahvilalla on nyt kiva, iso ja valoisa tila, mutta ihan helpolla paikan päälle ei eksy – Kalevankadulta pitää uskaltautua sisäpihalle ja siitä vielä rappuset ylös toiseen kerrokseen. Hissiin mahtui juuri ja juuri iskä vaunuineen. Kokon kanssa samassa tilassa on hauska sisustusliike Roomage.

Kokosta on vaikea olla pitämättä. Ystävällinen palvelu, laadukas kahvi, viihtyisä sisustus ja törkeen hyvät raakakakut. What’s not to like?! Nautimme latet – minä kauramaidolla ja Jaakko tavallisella – sekä palasen punajuuri-lakritsikakkua. Tarjolla on myös vastapuristettuja mehuja ja tilauksesta tehtäviä smoothieita. Tuntikausia seissyttä suodatinkahvia ei Kokosta löydy, kahvit valmistetaan chemexillä tai aeropressillä pienpaahtimoiden pavuista. Tunnelma on rauhallinen, tänne voisi hyvin kuvitella tulevansa myös läppärin kanssa vähän töitä tekemään.

Suosittelen siis suunnistamaan Kalevankadulle. Lupaan, ettet tule pettymään!

~

CAFÉ KOKKO

Kalevankatu 31 A 6, Helsinki

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

4 Comments

    1. Uskomatonta, etten mäkään oo vielä tuolla käynyt. Must-go-soon -listalle!

    1. Mä olenkin käynyt tuolla Roomagen uusissa tiloissa ostoksilla, mutta kahvilapuoli jäänyt testaamatta. Ensi kerralla sitten, kun kerran näin suositellaan :)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *