HYVINVOINTIPÄIVÄ Á LA ARLA

Hyvää ruokaa, ihania tyyppejä, taidetta, mindfulnessia, hyvinvointikeskustelua ja lisää hyvää ruokaa. Jos ei tuossa ole mitä mainioimman hyvinvointipäivän ainekset kasassa, niin ei missään.

Sis. Deli WeeGee / Hannan soppa

Päivä aloitettiin WeeGeen Sis.Delissä, jonne oli katettu runsas ja herkullinen brunssi. En ollut aiemmin käynyt Tapiolan Sis. Delissä (saati koko Weegeessä), vaikka ketjun muut kahvilat ovat ihan lemppareitani. Haen usein aamuisin aamupalaa tai kahvia mukaan Korkkarin kaffelasta ja Viiskulman vastaavassa olemme käyneet muutaman kerran brunssilla.

Tyylikkään pelkistetysti sisustetussa ravintolassa ruoka maittoi ja kuulumisia vaihdeltiin paikalle kutsuttujen bloggaajien välillä. Mukana menossa olivat No home without you -blogin Kaisa, Mami Go Go:n Minttu, Muutama hetki-Kaisu, Bambulan Naku ja Varpunen-blogin Susanna. Brunssin jälkeen vuorossa oli pyörähtäminen näyttelykeskuksen puodissa sekä Emman näyttelyssä, joka teki meikälikkaan vallan vaikutuksen. Tuonne pitää palata oikein ajan kanssa ihmettelemään ja ihastelemaan.

Mindfulness-harjoituksia teimme Hetkiä-yrityksen Maija Seppäsen ohjauksella parin tunnin ajan. Rentouduimme, tutkimme rusinoita kaikilla aisteillamme (!!) ja harjoitimme mielenjoogaa. Ihanaa hömppää, joka ei kuitenkaan tuntunut lainkaan niin hömpältä vaan mieli oli harjoitusten jälkeen tyyni ja koko keho rentoutunut. Lopuksi vielä nautimme teetä ja Arlan uusia Protein Rahkapirtelöitä ja höpöttelimme niitä näitä hyvinvoinnista. Nappasin kollegoilta mainioita vinkkejä myös toteutettavaksi omassa elämässäni.

Arla: Luonto plus / Hannan soppa

Pitää kyllä sananen myös mainita näistä brunssimme tähdistä, nimittäin Arlan uusista Luonto+ luonnonjogurteista. Söpöt purkit kätkevät sisäänsä herkullisen makuisia jogurtteja, jotka saavat makeutensa ihkaoikeista hedelmistä ja marjoista. Ei lisättyä sokeria, ei makeutusaineita. Vihdoinkin! Vielä kun näitä saisi luomuna niin elämä olisi suunnilleen täydellistä.

Oma lempparini on tuo mustikka – katsokaa nyt purkin tipuakin. Gotta love him.

Sandro / Hannan soppa

Päivä päätettiin autuaaseen ähkyyn Eiran Sandrossa – kerron ravintolasta myöhemmin tarkemmin, sen vain sanon että hyvä se on. Eri hyvä. Marrakech feastin jäljiltä kotiin tepsutteli iloinen tyttönen kylmäkassi täynnä jogurttia.

Kiitos Arla ihanasta päivästä! Ja kiitos upeat blogikollegat, oli hienoa tutustua teikäläisiin paremmin. Toivottavasti tapaamme taas pian!

***

Yhteistyössä Arla

 

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *