(N)AAMIAISKUTSUT

(n)aamiaiskutsut / Hannan soppa

Kotini täyttyi viime lauantaina naurusta, puheensorinasta, lasien kilistelystä ja lapsen riemusta, kun lauma rakkaimpia ystäviäni saapui (n)aamiaiskutsuille.  Kyseessä oli siis aamiainen, joka oli samalla naamiaiset! Silmikot ja naamarit lensivät kyllä nurkkaan hyvinkin pian (ne hiosti eikä niiden alta nähnyt), hauskaa oli ilmankin.

Mehut (n)aamiaiskutsut / Hannan soppa

(n)aamiaiskutsut, juustot / Hannan soppa

Idea (n)aamiaiskutsuihin lähti yhteistyökumppanini Arlan #aamiaiskutsu-haasteesta, josta kerroin viime kuussa. Lyhykäisyydessään idea on siis kutsua joku ihminen, tuttu tai tuntematon, aamiaiselle, jotta a) se aamiainen tulisi ylipäänsä syötyä ja b) sitä ei tarvitsisi syödä yksin. Voit aloittaa vaikka antamalla kutsun perheenjäsenelle ja kohta huomaat olevasi ideasta niin innoissasi, että pudottelet kutsuja naapureiden postilaatikoista.

Hilla ja mansikkapiimäjätskipuikko, (n)aamiaiskutsut / Hannan soppa

Hurmaavin ja kriittisin (n)aamiaiskutsuvieras oli kaksivuotias merimiestyttö Hilla, joka nautti monta lasillista lassia ja popsi menemään kolme piimäjätskipuikkoa. Uskallan siis sanoa reseptien olevan aika hyviä. Lisäksi tarjolla oli uunimunakasta, jogurttia marjojen ja granolan kera, Hillan äitinsä kanssa leipomia sämpylöitä juuston ja vihannesten kanssa, herkkujuustoja ja hilloja, kahvia, teetä, mehua ja kuohujuomaa. Kuohuviinin kanssa lasiin lirahti uutta kesäsuosikkiani koivunlehtijuomaa.

juustot, (n)aamiaiskutsut / Hannan soppa

Juustotarjottimelta löytyi erilaisten hillojen ja vihreiden viinirypäleiden ohella suosikkini Castellon valikoimasta: Brie Luomu, Mild Luomu, Alps selection Weisbier sekä Mustapippuri tuorejuusto.

Linkit resepteihin alla, osa tulee hieman jälkijunassa – malttakaahan odottaa!

Hilla aamiaisella, (n)aamiaiskutsut / Hannan soppa

(N)AAMIAISKUTSUJEN MENU

*

koivunlehtimimosa

veriappelsiinilassi

Arla Luomu Vaniljajogurtti marjojen ja banaanigranolan kera

uunimunakas villivihanneksilla & kirsikkatomaateilla

sämpylöitä, juustoja ja kasviksia

juustotarjotin 

mansikka-piimäjätskipuikot

mehuvalikoima

teetä / kahvia

***

yhteistyössä Arla

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

6 Comments

    1. […] (N)aamiaiskutsuille paahdoin pitkästä aikaa granolaa. Löysin reseptin vuosi sitten ihanasta Green Kitchen Stories -blogista ja se on jäänyt minulle vakiokäyttöön, aina hieman pähkinöitä vaihdellen. Parasta granola on noin viikon sisään nautiskeltuna, mielellään jogurtin ja hieman sulaneiden pakastemarjojen kanssa. […]

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *