HODARIFILLARI JA MAKKARAPÄIVÄ

Eilen kuulkaa vietettiin Suomen ensimmäistä makkarapäivää.

Makkarapäivä / Hannan soppa

Makkarapäivä / Hannan soppa

Sompasaaren kärkeen Kalasatamaan oli kerääntynyt muutamia ruokafillareita, arvoisa raati maisteli helsinkiläisiä makkaroita etsiessään sitä parasta (joka muuten on Feri’s Sausagesin Hungarian hot paprika sausage) ja jengi nautiskeli auringonpaisteesta ja hodareista.

Hodarifillari / Hannan soppa

Hodarifillari / Hannan soppa

Hodarifillari / Hannan soppa

lemonade bike / Hannan soppa

Ja hodareita mekin sinne menimme nautiskelemaan. Olisin kovasti halunnut maistaa Etiodogin kanadogia, mutta pyörää jo pakkailtiin kasaan meidän ehtiessä paikalle noin puoli kuusi. Päädyimme siis Hodarifillarin Tijuana- ja New York -dogien äärelle kiemurtelevan jonon perälle, joka nälkäisten meikäläisten onneksi eteni ihan hyvää vauhtia. Otimme tietysti Jaakon kanssa kumpaisenkin dogin keskenämme jaettavaksi. Tijuana piti sisällään guacamolea, cheddarjuustoa, srirachaa, nachoja ja salsaa. New Yorkissa taas oli maukkaan makkaran ohella BBQ-kastiketta, cheddarjuustoa, chilimajoneesia, sinappia, kevätsipulia ja paahdettua sipulia. Mielettömän maukkaita hodareita, mutta kyllä jälkimmäinen vei makujensa puolensa voiton. Hinta-laatusuhteeltaan Hodarifillarin kuumat koirat olivat ihan loistavia.

Kuivin suin ei tarvinnut helteessä kärvistellä, sillä paikalla oli myös Lemonade Bike, jonka inkiväärin sekä mustikan makuiset kotitekoiset limonaadit sammuttivat janon tehokkaasti ja maistuivat ihanalta.

Ensimmäinen Makkarapäivä oli ihan hauska tapahtuma, tosin kuulemma nelituntiseksi (!!) venynyttä makkarakilpailua ei kauheasti jaksettu seurata ja elävää musiikkia jäimme kaipaamaan. Näitä tämän tyyppisiä tapahtumia ei missään nimessä ole liikaa, toivottavasti Makkarapäiväkin saa jatkoa!

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

2 Comments

    1. Oioioi, miten missasinkaan tällaisen päivän!?!? Toivottavasti tulee uudestaan, sillä hodarihimo iski nyt huolella. Löytääköhän noita hodarifillareita jostain tuon makkarapäivän jälkeen, tai siis niinku nyt?

      1. Toivotaan tosiaan! Kannattaa tykätä tuosta Hodarifillarin FB-sivusta, sinne varmastikin tulee aina tieto missä pyörä liikuskelee :)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *