100 koiraa ja Bourbonia

05/03/2013

koiraa

Bourbonin ja hodareiden ystäviä hemmotellaan seuraavat kolme kuukautta, kun 100 Dogs and Bourbon -pop up -ravinteli palvelee entisen Shanghai Cowboyn tiloissa Unioninkadulla.

Ryntäsimme Aleksin kanssa paikan päälle viime lauantaina huikopalanälissämme heti neljältä ja saimmekin nauttia myöhäislounastamme ylhäisessä yksinäisyydessämme. Ihastuimme paikkaan molemmat: palvelu oli erinomaista, tarjoilijapojat söpöjä, hodarit maukkaita ja cocktailit ihastuttavia.

Tarjolla on kuusi erilaista kuumaa koiraa (a 5,50 €) ja saman verran Bourbon-pohjaisia cocktaileja (a 11 €). Pulled pork-hodaria voin ehdottomasti suositella, Aleksilta maistamassani kanansydän-versiossa sydämien nakkimaisuus tuntui hieman häiritsevältä, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna tuo ominaisuus passaa hodariin paremmin kuin hyvin. Reseptit ovat Demon Tommi Tuomisen käsialaa ja sämpylät pop uppiin leipoo Uudenmaan Herkku. Myös leipurinatsimme antoi sämpylöille siunaksensa.

rinkit

Kaikki kolmen kuukauden aikana sata hodaria huiviinsa vetäneet osallistuvat Chicagon lentojen arvontaan. Meikälikan tavoitteena on vetäistä ainakin kerran molemmat listat läpi, mutta arvontalipuketta en taida tohtia lähteä tavoittelemaan. Unioninkatu 18:ssa on ovet avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 16-00. Nähdään 100 Dogsissa!

100dogs