TALVEN IHANIN SMOOTHIE

Mainiota joulukuuta kamuset! Kylmyys meinaa purra luihin ja ytimiin – tulis nyt sitä luntakin niin ihminen asennoituis käyttämään pipoja ja villasukkia ja eriksiä (eli erotiikantappajia ei pitkiä kalsareita) ihan eri tasolla. Nyt vaan painelee viimassa hampaat kolisten kintut jäässä ja korvat kohmeessa.

Nämä kelit suorastaan huutavat lämmittäviä juomia ja kylmä smoothiekin voi olla lämmittävä, kunhan sen maustaa oikein ja nauttii villasukat jalassa pehmoisia ajatuksia ajatellen.

pumpkin spice smoothie / Hannan soppa

Pumpkin spice -asiat ovat rantautuneet rapakon takaa tänne koto-Suomeenkin viime aikoina mm. boikotoimani Starbucksin myötä ja kokeilulistallani keikkui pitkään kurpitsainen, mausteinen smoothie. Kun viimein sain sitä tehtyä, niin alkoi ärsyttämään. Koska se sanonta ”hyvää kannattaa odottaa” on ihan tyhmä, ja tätä hyvää olis kantsinut vaan tehdä jo paljon aiemmin niin sitä ehtis tehdä useamman kerran ennenku esim. jää katolta tippuvan lumikasan alle.

pumpkin spice smoothie / Hannan soppa

 

PUMPKIN SPICE SMOOTHIE

1:lle

*

1 dl kurpitsasosetta

1 pakastettu banaani

n. 2 dl mantelimaitoa

hyppysellinen kutakin: vanilja, kaneli, muskottipähkinä, neilikka & maustepippuri

(hunajaa)

Mittaa kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi. Tarkista maku, lisää makeutta halutessasi tilkkanen hunajaa. Nauti heti.

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

5 Comments

  1. Starbucks ei ole minunkaan suosikkejani…USAssa asuessa kävin pari kertaa mutta aina tulin siihen tulokseen että parempaakin kahvia saa muualta. Tänne Starbucks rantautui viime vuosikymmenen alussa,ja ehti olla kai vain vajaa pari vuotta,ennenkuin joutui laittamaan pillit pussiin;täällä tiedettiin että muualta saa parempaa kahvia;D
   Pumpkin spice smoothie on ihanaa,olen tehnyt mutta ilman banskua ja kookosmaidolla.

   1. Minä kanssa kävin pari kertaa lentokentällä asioidessani, mutta aina ne polttavat maidon ja hinta-laatusuhde ei vaan mätsää. Nyt vielä on jotain sekoiluja Monsanton kanssa, niin olkoot minun puolestani :D Mutta fiksua väkeä siellä, täällä vaan jono pysyy monia metrejä pitkänä, yhhh.
    Kookosmaitoa voisikin kokeilla seuraavalla kerralla!

  1. Kylläpä vain kuulostaakin ihanaiselta smoothielta!
   Hehe, erikset onkin minulle ihan uusi sana. Ja heti kolahti! Olen eriksien suurkuluttaja, että ilmankos… ;)

   1. Joo erikset on parhaat :D Mitä rumemmat, sen paremmat!
    Ja tää smoothie on ihanaista. Ai että!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *