Nyt on syytä juhlaan ja arvontaan!

02/04/2013

kuva(84)

200 Maku.fi -postausta! Yli viisi vuotta Hannan soppaa! Kevät! Elämä!

Helmikuussa tuli kuluneeksi viisi vuotta ruokabloggaamisen aloittamisesta. Viiteen vuoteen mahtuu aika paljon kaikkea: eroja, rakastumisia, valmistumisia, muuttoja, työpaikkoja, riitoja, matkoja, suruja, iloja, kiloja. Kyllähän te tiedätte. Oma ruokafilosofia on muuttunut melkolailla vuosien saatossa, sitruunapippurit ja tonnikalat ovat vaihtuneet aikaa sitten puhtaampiin, eettisempiin ja ekologisempiin raaka-aineisiin. Vaikka mua ei olekaan ikiaikoihin enää Mäkkäristä tavattu ja detoks-kaudet ovat tuttu juttu, niin kyllä herkuttelu ja sillointällöiset roskaruokaöverit edelleen kuuluvat elämääni. Siitä kuitenkin pitää nauttia, elämästä. Ja ruoasta. Ja juomasta.

Bloggaamisesta on tullut rakas harrastus, joka on antanut paljon muutakin kuin postiluukusta tipahtaneita säilykehernareita ja huonoa suklaata. Eniten olen kiitollinen kahdesta parhaimmasta ystävästäni, joihin olen bloggaamismeininkien kautta tutustunut: Jaanasta ja Aleksista. Ootte ihania!

Vuodatuksen kautta WordPressiin ja sieltä Maku.fihin reilut kaksi vuotta sitten – tämä on 200. postaukseni Maku.fissä. Woop woop! Voitaisiin tämän kaiken kunniaksi leikkiä hieman avontaa, jossa palkintona on ystäväni Christer Lindgrenin upea Parasta maatiaisruokaa -kirja . Teos on kaunis ruoka- ja keittokirja, jonka sanoma on selkeä: syömällä maatiaisia pelastat ne. Reseptien lisäksi kansien välistä löytyy laaja tietopaketti maatiaiseläin- ja kasvilajeista. Parasta maatiaisruokaa on ehdottomasti joka nykyfoodien perusopus.

Kommentoimalla tähän postaukseen osallistut arvontaan, joka päättyy parin viikon kuluttua 14.4. Onnea sulle arvontaan ja mulle viidestä vuodesta ja kahdestasadasta makupostauksesta!