HANNAN SOPAN RUOKALISTA 20/52

14/05/2018

Jahas, se olisi taas uusi ihana viikko edessä! Äitienpäivät on juhlittu ja aurinkoinen sää senkun jatkaa meidän hellimistä! Nyt alkaa olla keveät kesäruoat (ja jätski!) vain mielessä, eikä keittiössä tee mieli viettää aikaa yhtään enempää, kuin on pakko. Niinpä tämän viikon ruokalistalla on mukana myös grilliruokia sekä simppeleitä sapuskoja, kuten perunasalaattia, jonka voi tarjota vaikka grillissä käytettyjen (vege)nakkien kanssa.

Pari reseptiä ruokalistalle lainasin Pian ihanasta Lyhyenä Hetkenä -blogista. Sekä parsarisotto että grillatut sinisimpukat huutavat tätä sesonkia, joten valinta oli helppo. Sinisimpukoitahan on tarjolla ympäri vuoden, mutta olen aiemmin herkutellut niillä lähinnä lopputalvesta ja syksyisin. Ei ole tullut mieleenkään pistää niitä grilliin – tätä aion testata ensi tilassa! Lyhyenä Hetkenä -blogista löydät pieteetillä tehtyjen reseptien lisäksi ihania tarinoita elämästä, ravintoloista ja matkailusta – Pian tyyli kirjoittaa tempaa mukaansa ja olen jokaisen postauksen luettuna ihan hengästynyt, aivan kuin olisin ollut mukana paikan päällä kokemassa hänen kertomiaan asioita.

Mainiota viikkoa kaikille! Me lähdetään tästä salaatin istutuspuuhiin ja suunnittelemaan lasten tulevia synttärikemuja.

intialainen cashew paneer / Hannan soppa

Maanantai: Intialainen cashew paneer curry

Kuva: Pia / Lyhyenä Hetkenä

Tiistai: Lyhyenä Hetkenä -blogin vihreä parsarisotto

Keskiviikko: Nokkos-linssikeitto

Torstai: Sinappinen perunasalaatti

Perjantai: Blue cheese burger

Kuva: Pia / Lyhyenä Hetkenä

Lauantai: Grillatut sinisimpukat ja sitruunainen tagliatelle Lyhyenä hetkenä -blogin tapaan

pyörtynyt imaami / Hannan soppa

Sunnuntai: Pyörtynyt imaami

Viikon herkku: Mango-kookos nice cream

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

PS. Mikäli et halua missata näitä viikottaisia ruokalistoja, niin sivupalkista voi tilata postaukset suoraan sähköpostilaatikkoon!

PPS. Kirjani KASVIS on ilmestynyt ja tilattavissa esim. Adlibriksestä*!

 

*affiliate-linkki