INSTILE MANNILA – MIKKELIN PARASTA PIZZAA

23/08/2017

InStile Mannila / Hannan soppa

Kävimme toissa viikolla lasten kanssa Mikkelissä, jonne pikkusiskoni muutti opiskelemaan vuosi sitten. Menomatkalla poikkesimme myöhäiselle lounaalle Mikkelin Otavassa sijaitsevaan pizzeriaan, josta olin kuullut paljon kehuja. InStile Mannila on vanhalla maatilalla sijaitseva ravintola, kahvila ja italialainen puoti. Tunnelma on ihana ja miljöö todella maalaisromanttinen.

InStile Mannila / Hannan soppa

InStile Mannila / Hannan soppa

InStile Mannilan ruokalista koostuu pelkistä pizzoista, joita on tarjolla kymmenkunta. Oma Bufalina-pizzani sisälsi puhvelinmaitomozzarellaa, kirsikkatomaatteja ja basilikaa. Ihan huikean hyvää, myös pohja oli maukas ja kuohkea. Siskoni otti pekonia ja kirsikkatomaatteja sisältäneen pizzan ilman juustoa. Ruokajuomaksi tilasimme kokista ja italialaista olutta, myös viinilista vaikutti pätevältä.

InStile Mannila / Hannan soppa

Tomaattikastiketta näissä meidän pizzoissa ei ollut, mitä emme tajunneet tilatessa. Onneksi pohja oli kuitenkin niin mehevä, ettei siskoni juustoton pizza ollut lainkaan kuiva. Jälkkärilista kuulosti myös houkuttelevalta, mutta aikataulupaineiden vuoksi skippasimme herkut tällä kertaa.

Ostin Instile Mannilan italialaisesta puodista kotiinviemisiksi chili-sienitahnaa ja suolaan säilöttyjä oliiveja. Tarjolla oli myös mm. erilaisia pastakastikkeita, laadukasta italialaista pastaa ja monenmoisia säilykkeitä. Pihan perällä olevassa makasiinirakennuksessa oli lisäksi avoinna pieni näyttely, jonka kävimme kurkkaamassa ennen matkan jatkumista. Tänne tulemme varmasti seuraavallakin Mikkelin reissulla, ihastuttava paikka!

PS. Myös Sillä Sipulit ovat ihastuneet paikkaan, heidän muutaman vuoden takaisen postauksensa löydät täältä!

InStile Mannila / Hannan soppa

InStile Mannila / Hannan soppa

INSTILE MANNILA

Vanha Otavantie 110, Otava (Mikkeli)

nettisivut