Street food Thailand / Hannan soppa

PARAS LOUNAS DOLPHIN BAYSSA

Söimme tänään koko reissumme parhaan lounaan täällä Dolphin Bayssa. Osuimme tähän pieneen ja nimettömään katuruokaravintolaan lähdettyämme kävelemään resortiltamme (Dolphin Bay Resort) lounasnälkä masuissa kurnien ja leidit siinä grillasivat niin hyvän näköisiä kaloja ja kanankoipia, ettei sen suurempia myyntipuheita tarvinnut heikäläisten pitää. Lisäksi tarjolla oli nuudelisoppaa ja papaijasalaattia. Ihanaa vaihtelua monisivuisten ruokalistojen tavaamisen jälkeen – näistä vaihtoehdoista oli huomattavasti helpompi valita ja kaikki oli takuulla tuoretta ja juuri valmistettua.

beach street restaurant, Sam Roi Yot - Hannan soppa

lunch by the beach, Thailand / Hannan soppa

Dolphin Bay steet fod / Hannan soppa

street food, Sam Roi Yot , Thaimaa / Hannan soppa

Harmillisesti reissumme ajankohta alkaa olemaan sesongin lopulla ja sen näkee autioista hotelleista ja suljetuista ravintoloista. Nyt viikonloppuna on kuitenkin pienoisia elonmerkkejä näkyvillä ja tämä sinikatoksinen katuruokaravintola (vai pitäisikö sanoa rantaruokaravintola?) oli lounasaikaan auki. Pöydissä istui paikallisia, mikä on aina hyvä merkki.

street food, Dolphin Bay, Thaimaa / Hannan soppa

lounas katuruoka, Sam Roi Yot, Thaimaa / Hannan soppa

katuruokalounas, Dolphin Bay, Sam Roi Yot, Thaimaa - Hannan soppa

Tilasimme kanankoivet ja papaijasalaatit. Kanan kanssa tuli ihan mielettömän hyvä kastike, joka sisälsi ainakin kevätsipulia, korianteria, chiliä, sokeria, limeä ja kalakastiketta.. Papaijasalaattiin annoin luvan laittaa chiliä ja sitä oli oikein oivallinen määrä, joka ei kuitenkaan peittänyt salaatin raikkautta tai makeutta. Ruokajuomana joimme yhden ison Changin puoliksi. Lounaan hinta oli yhteensä vajaa seitsemän euroa ja ruoka niin törkeän hyvää, että hinta-laatusuhteen voisi sanoa olleen ihan mahdoton. Kaavailimme ravintolaan palaamista illalliselle, mutta kuuden maissa perhe jo kasasi kamojaan pickupin lavalle. Toivottavasti he ovat huomenna taas auki!

herra ravintoloitsija, Dolphin Bay, Sam Roi Yot, Thaimaa / Hannan soppa

Mitä lämpimin suositus siis tälle katuruokaravintolalle. Löydät sen Sam Roi Yotista Dolphin Bayn pääkadun varrelta Anchana-resorttia vastapäätä puiden varjosta meren rannalta. Ehkäpä tunnistat paikan näiden kuvien avulla!

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

1 Kommentti

    1. […] huomenna. Vielä siis hetkonen lööbailua, hyvää ruokaa (tsekkaa eilinen street food -postaus Hannan sopasta!), meren kohinaa ja vedenrajassa juoksevia […]

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *