Go nuts!

Leffassa käydessä on aina pitänyt saada isoin mahdollinen popcornipönttö niillä maustejauheilla kuorrutettuna ja voin kuulkaa kertoa, että ne iki-ihanat mausteseokset ovat melkoista moskaa. Katsokaa vaikka White cheddar -mausteen ainesosaluetteloa. Nyt loppui siis niiden käyttäminen! Jos poppareihin lisämakua mielii saada, niin onnistuu se ilman lisäaineitakin esimerkiksi Voisilmäpeliä-blogin tai Uneliaan kokin neuvoilla!

Viimeksi leffaan mennessämme varustauduimme kuitenkin karpein snacksein, nimittäin pähkinöin. Kyllä sen leffan voi sittenkin katsoa ilman poppareita! (Ja vieläpä terveellisestikin. Pähkinäthän ovat tunnetusti sydänystävällistä sapuskaa täynnä proteiineja, välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita!) Mikä on sinulle se ehdoton leffaeväs?

Pähkinöitä tässä blogissa on maustettu ennenkin, mutta hyvät mausteyhdistelmät nyt on aina syytä laittaa jakoon.

Go_nuts

Chili-timjamimaustetut pähkinät

erilaisia pähkinöitä maun mukaan
kuivattuja pikkuchilejä maun mukaan
kuivattua timjamia
suolaa
tilkka öljyä

Kuumenna pannu ja paahda pähkinöitä siinä tovi,kunnes alkavat tuoksua. Lisää mausteita oman maun mukaan, kaada sekaan pikkutilkka öljyä mausteiden kiinnittämiseen ja paahda vielä hetki. Anna jäähtyä ja napostele menemään.

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *