Brunssilla: Dylan Milk

28/11/2013

Dylan Milk / Hannan soppa

 

Dylan Milk / Hannan soppa

Kokoonnuimme toissasunnuntaina Knossos-aikaisten duunikavereiden kesken vaihtamaan kuulumisia Ruoholahden Dylan Milkiin. Mitkään järjettömän suuret eivät omat etukäteisodotukseni olleet brunssin suhteen – tosin ensimmäisestä ja viimeisestä piipahduksestani Arabian Dylaniin on vierähtänyt jo pari vuotta. Muistan silloin ahdistaneen lapsipaljous, ruokapaljous ja ravintolasalin ahtaus. Milkissä viihtyy kyllä ahtaanpaikankammoinenkin: rafla on tilava ja valoisa, sellainen ruokalamainen.

Dylan Milk / Hannan soppa

 

Dylan Milk / Hannan soppa

Dylan Milkin brunssi kustantaa 17,50€ per naama, ja tämän vuoden loppuun saakka he tarjoavat seurueen joka neljännen brunssin. Jaoimme tästä syntyneen alennuksen lisäksi cava-pullon, mikä teki ihan terää edellisillan tupareista selviävälle. Brunssivalikoima on enemmän kuin kattava ja buffapöydän ääressä iskikin pienoinen ahdistus: liikaa kaikkea mitä mä haluun mitä mä jaksan kuinka paljon mahtuu lautaselle monta kertaa kehtaa hakee lisää. Ihan kunnialla siitä kuitenkin selvittiin ja safka oli pääasiassa oikein hyvää. Seurueemme kokkiosastoa hieman kyllä huvitti vaikka raejuusto-vesimelonisalaatti. Ainakin on kekseliästä, vaikkei me sitä maistaa uskallettukaan.

Dylan Milk / Hannan soppa

 

Dylan Milk / Hannan soppa

 

Jälkkäripuolen kakut, piiraat ja karamellit skippasin suosiolla, mutta hedelmiä söimme urakalla. Niiden esillepano kauniilla peilillä ihastutti, vaikka eikös maailmassa ole muitakin hedelmiä kuin melooneja? Brunssilla tarjoiltu suodatinkahvi oli myös oikein hyvää ja laadukas teevalikoima sai kiitosta.

Dylan Milk / Hannan soppa

 

Dylan Milkiä suosittelisin isommille brunssiporukoille, tilavasta ravintolasta saa helposti pöydän ja laajasta ruokatarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Mikään romanttinen kahden hengen söpöstelymesta tämä ei kaikessa ruokalamaisuudessaan kyllä ole – vaikka mikäs minä olen sanomaan, jos valoisasta ja modernista hallimaisuudesta sattuu tykkäämään. Hinta-laatusuhteeltaan Dylan Milk on oiva diili!

*

DYLAN MILK

Porkkalankatu 5

Ruoholahti, Helsinki