All things orange

Väriä vihdoin saapuneen talven keskelle tuo lasillinen raikasta smoothieta, jossa yhdistyvät hedelmäkorin kaikki oranssit ilopillerit.

Sharon (tai kaki tai persimon, riippuen alkuperämaasta) on löytänyt tiensä suomalaisten suihin miedon ja makean makunsa ansiosta. Hedelmä on monikäyttöinen: jouluna se pääsi halloumisalaattiin ja usein se ihastuttaa smoothieiden ja tuorepuurojen joukossa.

all things orange / Hannan soppa

Tämä smoothie on myös oiva krapulalääke ja ennaltaehkäisijä sisältämänsä merileväjauheen takia. 1/4 teelusikallinen riittää puhdistamaan tehokkaasti elimistöä myrkyistä, enkä ole pahemmista dagen eftereistä kärsinyt levään tutustuttuani. Mulla on tällä hetkellä käytössä Voimaruoan merilevärouhe, mutta chlorella toimii myös. Krapulakasojen kannattaa ehdottomasti käyttää smoothienesteenä kookosvettä, joka nesteyttää kehoa tehokkaasti.

PS. Parhaimmillaan tämä, kuten kaikki muukin ruoka (paitsi salami-tuplajuustopizza) on ilman krapulaa.

all things orange / Hannan soppa

 

APPELSIINI-PAPAIJA-

SHARONSMOOTHIE

1:lle

*

1 lime

1 appelsiini

1 papaija

2 sharonia

1/4 tl rakkoleväjauhetta

(kookos)vettä

Kuori hedelmät, poista papaijasta siemenet. Blendaa kaikki ainekset tasaiseksi ja lisää (kookos)vettä mieluisan koostumuksen aikaansaamiseksi. Nauti heti.

 

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

4 Comments

    1. Oiii… näyttää todella herkulliselta! Täytyy laittaa kokeiluun. :)

    1. Oi, mun talviset suosikkihedelmät tässä sulassa sovussa :) Namia ilman krapulaa tai sen kanssa.

      1. Näinpä. Hetken mietin, että pitääkö tuohon vielä sepustaa pieni alkoholivalistuslauseke, mutta Ehkä se ei ole mun tehtävä :D

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *