SUN JA MUN AAMIAINEN

22/02/2016

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ARABIA

Arabia, Lundia, 24H / Hannan soppa

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Pikkuvauva-arjessa olen turvautunut hobittien tyyliin kahden aamupalan taktiikkaan: kukonlaulun aikaan syön jotain pientä ja juon pannullisen kahvia samalla kun lapset vetävät aamupuurojaan. Skidien mentyä aamupäivän tirsoille valmistan yleensä kunnon aamiaisen, katan pöydän ja syön kaikessa rauhassa – mieluiten vapaapäivää viettävän mieheni seurassa.

Tulevaisuudessa toivon aamiaisten olevan se (viikonloppu)aamujen juttu, jota lapsetkin odottavat innolla. Koko perhe ison pöydän ääressä lemppariaamiaisruokia syömässä.

Arabia 24H - Päivän jokaiseen hetkeen / Hannan soppa

Täydellinen aamiaishetki pitää sisällään sen vapaalla olevan miekkosen lisäksi vastajauhetuista pavuista kahvakoneella valmistettua kahvia (lapsiperheessä yyberluksusta kiireessä keitettyjen suodatinkahvien joukossa), tuorepuristettua mehua, joko jogurttia kotitekoisen granolan kera tai pitkään haudutettua kaurapuuroa erilaisilla päällysteillä sekä tuoreita hedelmiä. Jos ihan villiksi ryhdytään, niin kyllähän paistettu pekoni sekä tuore croissantti kruunaa aamiaisen kuin aamiaisen. Aamupalan soundtrackina toimii Marvin Gaye, kokeilkaapa vaikka!

Resepti jumalaiseen kaurapuuroon luvassa myöhemmin tällä viikolla, mutta paljastettakoon jo, että se pitää sisällään mm. ruskistettua voita, saksanpähkinää ja turkkilaista jogurttia.

Arabia 24h Avec / Hannan soppa

Arabia 24H Avec / Hannan soppa

24h-astiat sopivat päivän jokaiseen hetkeen. Arkeen ja juhlaan. Syömme yleensä eriparisilta kuvauslautasilta, joten 24h-sarjan kattaminen pöytään tuo aterialle juhlavuuden tuntua ja myös kaipaamaani seesteisyyttä. Astiaston on suunnitellut Heikki Orvola 20 vuotta sitten ja nyt juhlavuoden kunniaksi sarja täydentyy 24h Avec Purppuralla, jonka kuviointi on Kati Tuominen-Niittylän suunnittelema.

Ja hei! Mikäli olet kaltaiseni klassisen kauniiden 24h astioiden ystävä, niin vinkiksi: 24.2.2016 – 24 tunnin ajan – kaikista 24h astioista saa 24% alennusta koodilla ARABIA24H. Klikkaa itsesi ostoksille verkkokauppaan tai suuntaa lähimpään outlet-myymälään. Tarjous siis voimassa netissä ja outleteissa.

PS. Arabia 24h -sivuilla on parhaillaan käynnissä kilpailu, jossa voit voittaa 24h -astioita. Check it out.

Yhteistyössä Arabia