MIELETÖN FLOW

Flow Festival 2014 / Hannan soppa

Se olis taas vuosi kitkuteltava seuraavaan Flow Festivaaliin. Viime viikonloppuna Suvilahden täyttänyt festari on se mun kesän lempitapahtuma, koska hyvää musiikkia ja hyvää ruokaa ja hyvää fiilistä ja hyvää seuraa.

Ilmeisesti kuitenkin alkaa jo pikkasen ikä painaa, nimittäin sunnuntain festaroinnit jäivät vajaaksi hermojen mentyä yybertäyteen ahdetussa Blue Tentissa, kyllä olis pitänyt Röyksopp ja Robyn pistää päälavalle. Ihan parasta musiikkiantia viikonloppuna tarjoilivat Magenta Skycode, Bonobo, Polica ja The National.

Lisää fiilistelykuvia löytyy Satakielen puolelta.

Kraken mojitos / Hannan soppa

Lanson Champagne / Hannan soppa

Original Long Drink, aito lonkero / Hannan soppa

Loputonta janoamme tyydytimme virkistävillä alkoholijuomilla (ja toki myös vedellä). Jo monen vuoden ajan on virallinen Flow-etkodrinkki ollut mojito, joka tänä vuonna ylsi ihan uusiin sfääreihin laivalta ostamani Kraken-rommin myötä. Jos olet mojiton ystävä, niin älä kävele tuon merirosvomaisen huh hah hei ja rommia pullo -putelin ohi Tax Freessa.

Itse festarialueella nautimme parit sampanjat (tosin lasillisen hinta, 12 €, alkoi jo vähän työtöntä hirvittää) ja hengailimme viihtyisän Lonkero-baarin laiturilla keikkojen välissä. Tuli sitä siemailtua vähän bisseä ja siideriäkin, mutta sillee sopivasti.

Mat, Flow Festival / Hannan soppa

Follow that truck, Richard McCormick's / Hannan soppa

New York Ninja / Hannan soppa

New York Ninja Banh Mi / Hannan soppa

Foodielle Flow oli yhtä juhlaa tänäkin vuonna. Valinnanvaraa riitti niin paljon, että meinasin seota. Richard McCormick oli mukana menossa neljän eri konseptin voimin, mutta annoin muillekin toimijoille mahdollisuuden ja valitsin Richardin safkaa vain kahdesti. Vaaleanpunaisen ruokarekan uumenista käteeni työnnettiin BBQ-possulla täytetty sushi burrito, joka vei kyllä kielen mennessään. Kymmenen euron hinta hirvitti, mutta kääryle vei tehokkaasti nälän ja oli joka sentin arvoinen. Sen sijaan New York Ninjan klassikkoleipä pulled porkilla tuotti pienoisen pettymyksen – tyystin kylmä täyte ja lötkö patonki.. Blääh.

Kabuki / Hannan soppa

Grotesk Burger / Hannan soppa

Seitan kebab, Soul Mama's kitchen / Hannan soppa

Ehdoton suosikkini Flown ruokatarjonnasta oli Matin sobanuudelisalaatti, jonka maut ja suutuntumat olivat yllätyksellisiä ja herkullisia. Isoimman pettymyksen taasen aiheutti Noodle Shackin (vai Street Gastro Nuudelien?) kylmät Sichuan nuudelit, joiden suun turruttava tulisuus peitti alleen kaikki muut maut.

Sunnuntaina pähkäilimme jo melko väsyneinä ruokakiskojen välillä. Jaakko päätyi lopulta Kabukin Yakiniku-härkään ja pettyi pakastewokkivihannesmaiseen annokseen, vaikka liha olikin hyvin maustettua. Anni herkutteli Groteskin jättimäisellä burgerilla ja meikäläiselle myytiin Soul Mama’s Kitchenista erikoiselle vuoristoleivälle kasattua oriental seitan kebabia. Hyvää.

raw spot & good life coffee / Hannan soppa

Sunnuntaina herkuttelimme myös Raw Spotin raakakakulla ja Good Life Coffeen espresso tonicilla. Helteessä pehmentynyt suklaa-appelsiinikakku suli kirjaimellisesti suuhun – hyvää ja tuhtia. Espresso toniceja on tullut taiteiltua kotosalla tänä kesänä, hapanta ja jännää, tykkään. Myös Vaimomatskuu tykkää.

loppu, Flow Festival / Hannan soppa

 

kiitos Flow 2014!

tsekkaa myös:

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

4 Comments

  1. Nyt mun on vihdoin pakko tunnustaa rakkauteni blogiasi kohtaan. Olen aina ollut kaiken ns. p*skan syöjä ja vasta viimeisen puolen vuoden aikana kiinnostunut hyvästä ja terveellisestä ruoasta. Kuulut niiden top3-blogien joukkoon, jotka aiheuttivat minussa tämän muutoksen. Tällä hetkellä karistelen kymmeniä turhia kilojani tarkalla ruokavaliolla, mutta joka lauantai ”cheat dayn” aikana kaivan esiin näitä sinunkin herkkureseptejä ja testailen.

   Kiitos, jatka samaan tahtiin! :)

   1. Wow mikä kommentti, kiitos! Tämä myös kannustaa tekemään lisää terveellistä ruokaa :)

  1. Ihanat flow-kuvat,ja taas harmittaa että nämä kivat ja herkulliset festarit ovat aina kun en ole Hesassa…

   1. Kiitos Jael – ooppas sitten ensi kesänä täällä hieman pidempään niin pääset Flow-tunnelmiin mukaan :)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *