Iloisen Jaakon maissit

24/06/2013

Osallistun tällä reseptillä Happy Joe Organic -reseptikilpailuun, eikä otsikolla ole mitään tekemistä viime postauksissa vilahdelleen Jaakon kanssa. Tietenkään. Happy Joe nyt vain luonnostaan kääntyy iloiseksi Jaakoksi ja se siitä. Postauksen kuvat saattavat tosin olla sen viime bloggauksissa vilahdelleen Jaakon käsialaa, mutta se siitäkin.

Näitä maisseja grillailtiin juhannuksen päätteeksi sunnuntaina Tervasaaressa, ja ne saivat rakkaiden ystävieni* jakamattoman kiitoksen ja hyväksynnän. Jatkossa ystävä-sanan perässä oleva tähtimerkki tulee kuvaamaan jotenkin palkitsemiani lähipiiristäni löytyviä ihmisiä. Tällä kertaa ne olivat ruokapalkalla tyytyväisinä pysyviä kolleegoitani.

Olivat kiitokset ja kehut maksettuja tahi ei, niin hyviä ne maissit nyt silti jokatapauksessa olivat. Eli ottakaahan tästä opiksenne. Me aiotaan tehdä näitä ensi viikonloppuna uudestaan! Ja se Happy Joen luomusiiderikin kävi varsin kivasti ruokajuomaksi. Sen sain Hartwallilta kokkausinnoittajaksi.

20130623-IMG_2754

Sriracha-maissit
4:lle

4 esikeittettyä luomumaissin tähkää
suolaa, öljyä
1 1/2 dl majoneesia
1 rkl sriracha-kastiketta
1/2 limen mehu
hienonnettua korianteria

Voitele maissit öljyllä ja sirottele pinnalle suolaa. Grillaa kauniin värisiksi yltympäriinsä. Sekoita majoneesin joukkoon maun mukaan sriracha-kastiketta sekä limen mehua ja suolaa. Valele grillatut maissit majoneesilla, ripottele pinnalle korianteria ja herkuttele.

maissien lisäksi söimme flank steakkia, perunasalaattia ja grillattuja kevätsipuleita
maissien lisäksi söimme flank steakkia, perunasalaattia ja grillattuja kevätsipuleita

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.