B-Smokery Helsinki / Hannan soppa

BLOGIKAMUJEN KANSSA B-SMOKERYSSA

Keväinen What’s Cooking Helsinki järjestettiin Helsingin Teurastamolla ja alueelta löytyy myös muutama vallan mainio ravintola. Blogikamujen kanssa valittiin lounaspaikaksi bbq-rafla B-Smokery, jossa olen ennenkin paristi herkutellut savuisilla mauilla. Ravintolapäivästä alkunsa saanut ravintola nauttii sekä hc-lihansyöjien, että vegetaristien suosiota tarjoten tuhtia ja taatusti maukasta ruokaa.

B-Smokery / Hannan soppa

B-Smokery drinks / Hannan soppa

Tykkään aivan tosi kovasti B-Smokeryn rouheasta sisustuksesta, rennosta palvelusta, ajatuksella kootusta juomalistasta ja mahtavista mauista. Ravintola sijaitsee hieman syrjäisessä paikassa Kellohallin kulman takana, mutta ei sinne mitenkään vaikea ole löytää.

B-Smokeryssa on tarjolla lounasta ja illallista. Savuisten makujen salaisuus piilee Southern Pride savustimessa, jossa esimerkiksi talon brisket saa kypsyä hissukseen joka yö. Kasvissyöjiäkään ei ole unohdettu, vaan seitan on vertaansa vailla.

Seitan burgeri, B-Smokery / Hannan soppa

B-Smokeryn makkarat / Hannan soppa

Melkoinen nälkä olikin jo ehtinyt iskeä siinä kokkausnäytöksiä seuraillessa, mikä on toki vain hyvä asia, kun B-Smokeryyn suuntaa ruokailemaan. Ihan pieniä ei annokset nimittäin ole.

Chocochilin Elina tilasi lounaakseen mahtavan näköisen seitan-burgerin vegaanisena ja Kokit ja Potit -blogin Hannele saman vegeversiona. Tiskivuoren emäntä Heidi sekä Kaikki äitini reseptit -blogin Nanna jakoivat keskenään B-Smokeryn aikamoisen bbq platterin. Itse herkuttelin talon makkara-annoksella, jossa makkaroiden rasvaisuutta leikkasi mainiosti mukavan etikkaiset lisukkeet. Erikseen tilattavat lisukkeet kuulostivat myös niin hyviltä, että taisimme tilata pöytään kaikkia laatuja ainakin yhdet kipolliset. Ruoka oli erinomaista ja sitä oli tosiaan vähintäänkin riittävästi.

Kiitos lounasseurasta rakkaat kollegat! Olette kultaa!

PS. Ensi kerralla jatketaan sitten ruokapöydästä B-Smokeryn naapuriin B-Side Bariin drinksuille.

B-Smokery / Hannan soppa

B-Smokery Helsinki / Hannan soppa

B-Smokery

Työpajankatu 2 R1 C, Teurastamo, Helsinki

tsekkaa myös:

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

3 Comments

    1. Pitäisi kyllä ihan ehdottomasti kokoontua useammin yhdessä syömään! :)

    1. Sillä tässä seurassa ruokakin maistuu aina parhaimmalta ikinä!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *