TÄMÄN HETKEN SALAATTISUOSIKKI

27/06/2014

Voisin elää vesimelonilla. Kuten Insta-seuraajani tietävätkin, nappasin jostain vinkin kuluneella viikolla maustaa vesimeloniviipaleet chilillä, suolalla ja pippurilla. Voi pyhä sylvi miten hyvää. Korjaan ensimmäistä lausetta: Voisin elää chilillä, suolalla ja pippurilla maustetulla vesimelonilla.

Terra Creta, Hannan soppa, Balsamico, Olive oil

Ennen tätä maailmojani muuttanutta oivallusta nautin kepeänä lounaana vesimelonisalaattia, johon tuli lisäksi kirsikkatomaatteja, vuohenjuustoa ja basilikaa. Ja melkoisen monta suihkautusta Sugarilta saamistani loistopulloista (tuo oliiviöljypullon huomautus yhden suihkautuksen sisältämästä kalorimäärästä on tosin melko kuumottava siinä lotratessa, vaikka ei niitä ikinä ole täällä laskettu..).

Terra Creta valmistaa huikeaa luomulaatuista oliiviöljyä Kreetalla ja heti ensimaistosta tiesin olevani koukussa. Balsamico ei jää kuitenkaan oliiviöljyn jalkoihin, yhdessä ne muodostavan salaatille kuin salaatille täydellisen kombon. Lupaan, ettet jää kylmäksi.

Vesimelonisalaatti, vuohenjuustosalaatti

 

VESIMELONI-VUOHENJUUSTO-

SALAATTI

1:lle

*

n. 1/4 pikkuisesta vesimelonista

kourallinen kirsikkatomaatteja

n. 70 g vuohenjuustoa

tuoretta basilikaa

pippuria & suolaa

oliiviöljyä

balsamicoa

 

Kuori ja kuutioi vesimeloni. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Revi vuohenjuusto palasiksi. Kasaa melonit, tomaatit ja juusto suoraan lautaselle, revi päälle tuoretta basilikaa ja mausta pippurilla, suolalla, oliiviöljyllä ja balsamicolla. Nauti heti!

***

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.