Hanna Hurtta / Hannan soppa

HANNAN SOPPA x ASENNEMEDIA

Olen pitänyt tätä blogia rapeat kymmenen vuotta. Aloitin Hannan sopan ollessani ravintolakoulussa ja se oli aluksi paikka, jonne taltioin koulussa tehtyjä ruokia ja niiden reseptejä. Tutustuin muutamiin silloisiin ruokablogeihin, kommentoin ahkerasti ja olin maailman eniten fiiliksissä ensimmäisestä blogiini tulleesta kommentista.

Paljon on tapahtunut kymmenessä vuodessa. Suurin osa ensimmäisistä, Vuodatuksessa olleista postauksista on kadonnut (tai poistettu ihan omasta toimestani), samoin monien vanhimpien postauksien kuvista (toisaalta hyvä niin). Siirsin Hannan sopan aika pian aloitettuani WordPressiin ja välissä bloggasin aika monta vuotta Maku-lehden alla. Sitten pääsin mukaan blogikamujen perustamaan Blogirinkiin ja sain tehdä huippukivoja kamppiksia ja tutustua mahtaviin bloggaajakollegoihin. Blogirinkiä ei enää ole, viimeisen vuoden blogini on kuulunut Foodloveriin, joka syntyi Blogiringin ja Indiedaysin lyötyä hynttyyt yhteen.

Tästä päivästä alkaen Foodloverin bannerit ovat poissa blogistani. Tein haikean päätöksen lopettaa yhteistyön, kun vatsanpohjani valtasi se sellainen kutkuttava fiilis, että nyt kaivataan jonkunlaista muutosta. Olen todella kiitollinen Indieplacen jengille kivoista kamppiksista ja kaikesta saamastani tuesta.

En kuitenkaan jatka bloginkentällä taaperrusta ihan itsekseni, vaan nyt Hannan soppa on osa pientä, mutta pippurista blogiagentuuri Asennemediaa. Asennemedia edustaa pariakymmentä timanttista mielipidevaikuttajaa – joukossa ihania ruokasuosikkejani, kuten Liemessä, Vaimomatskuu, 52 Weeks of Deliciousness ja Tuulia. Blogini on kymmenessä vuodessa muuttunut rakkaasta harrastuksesta rakkaaksi työksi ja uskon Asennemedian olevan juuri oikea kumppani blogini ja oman ammattitaitoni kehittämisessä.

Teille lukijoille tämä muutos ei näy sivupalkissa olevaa uutta logoa kummemmin. Jatkossakin teen vain sellaisia kaupallisia yhteistöitä, joiden takana voin seistä sataprosenttisesti.

Ihanaa syksyä teille kaikille, toivottavasti sielläkin puhaltavat muutosten lempeät tuulet!

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

5 Comments

    1. Hei! Koska keittokirja valmistuu? Täällä odotetaan kovasti.

      1. Kiva kuulla, että joku odottaa :) tän kuun aikana ilmestyy, vielä hetki pitää malttaa!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *