Kesän eka mansikkakakku

CR082580

Pikkuveikan tyttöystävä sai opintonsa ammattikorkeakoulussa päätökseen ja uunituoretta sosionomia juhlittiin sukulaisten ja ystävien kesken Kouvolassa pari viikonloppua sitten. Mukaan raahasin kesälomailevan Aleksin, joka kuulemma auttoi kakkujen teossa. Juhlintojen jälkeen autoiltiin Jaalan perämetsään kesän parhaille festareille, joilla soitti esimerkiksi aivan kreisi Risto. Riston lisäksi festivaaleilla oli noin miljardi hyttystä ja jälki oli myöskin sen mukaista..

Mutta takaisin valmistujaisjuhliin. Tein päivänsankarille lahjaksi pari kakkua, mansikka-raparperitäytekakun sekä järjettömän hykerryttävän herkullisen mustikkajuustokakun, josta bloggaan, kunhan saan ruutupaperille rustaamani ja Kouvolaan unhoittamani reseptin käsiini.

Täytekakun välissä raparperihilloke (raparperia, sokeria ja ihan vähän kardemummaa → keitä pehmoiseksi) ja mansikkamousse, johon ei reseptiä ole. Mansikkasurvosta, sokeria, kermaa, tuorejuustoa, vaniljaa, liivatetta. Kyllähän työ tiijätte. Hyvää oli, niin sanottiin ja sitä mieltä olin itsekin. Omakehu ei haise. Paitsi mansikoille.

Onnea vielä Veera, jee!

CR082586

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

1 Comment

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *