TEATTERIN DELI ♥ HANNAN SOPPA

02/02/2018

Tiedättekö mitä yhteistä on minulla, Vappu Pimiällä ja Richard McCormickilla? No meidän kaikkien suunnittelemia salaattitäytteitä on ollut tarjolla Helsingin suosituimmassa salaattibaarissa, Teattterin Delissä! Ihan kreisi homma!

teatterin deli / Hannan soppa

Delin tiskistä löytyy kevääseen asti neljä Kasvis-kirjani ohjeista inspiroitunutta salaattitäytettä sekä kastike. Teatterin keittiöpäällikkö Jouni Jyrä on tiiminsä kanssa hionut ruoat toimimaan ravitolaympäristössä ja olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Hiton hyviä makuja!

Teatterin Deli / Hannan soppa

Teatterin Deli / Hannan soppa

Kävin maistelemassa tuotteita alkuvuodesta ennen kuin täytteet olivat tiskissä ja viime viikolla uudestaan. Nappasin salaattipohjan päälle kaikki neljä täytettä ja kastikkeen ja suoraan sanottuna yllätyin, miten kivasti kaikki erilaiset maut istuivat yhteen. Oma suosikkini lienee punajuuritattari cashew-chevrellä. Kirjassa se on lämmin ruoka, mutta toimii ihan superisti myös kylmänä. Muut täytteet ovat thaimarinoitu tofu, harissajuurekset ja paahdetut kikherneet & kukkakaali. Kastike on myös 52 Weeks of Deliciousness -Annen hehkuttama tahini-caesar. Tuo kastike onkin käännyttänyt monia tahiniin epäluuloisesti tai jopa vihamielisesti suhtautuneita, sille siis kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus!

Teatterin Deli / Hannan soppa

Nyt siis kipinkapin Teatterin Deliin herkuttelemaan terveellisellä ja superherkullisella salaatilla. Instagramin puolella (@soppahanna) on meneillään myös arvonta, jossa voit voittaa kahdelle hengelle salaatit ja ruokajuomat!

TEATTERIN DELI

Pohjoisesplanadi 2, Helsinki

*nettisivut*

 

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

PS. Kaipaatko vinkkejä viikon ruokalistan laatimiseen? Kurkkaappa uusi postaussarjani – jaan joka viikko 7+1 oivaa reseptivinkkiä!

PPS. Kirjani KASVIS on ilmestynyt ja tilattavissa esim. Adlibriksestä*!

 

*affiliate-linkki

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.