PRE FLOW MEHUPAASTO / päivä 1

Kesän grillailut, leipomiset ja ravintolamässäilyt (plus se jokailtainen tissuttelu) ovat lähteneet vähän käsistä, joten pieni puhdistautuminen oli paikallaan. Päätimme Jaakon kanssa vetäistä kolmen päivän mehupaaston tässä Flow:ta edeltävällä viikolla. Sunnuntaina söimme jo tosi kevyesti ja itse paasto alkoi maanantaina jatkuen tähän päivään, eli keskiviikkoon.

Nyt kahden päivän jälkeen voin sanoa olon olevan hyvä ja kevyt – nälkä ei varsinaisesti ole mutta ruokaa tekisi mieli. Päätä särki maanantaipäivällä hieman, mutta se meni päiväunilla ohi. Nappasin mehureseptit The Blender Girlin sivuilta, joilta löytyy muitakin hyviä neuvoja paastoamiseen ja puhdistautumiseen. Kolmen päivittäisen mehun lisäksi olemme juoneet vettä, yrttiteetä ja mietoa luomukasvislientä.

Postaan mehujen reseptit kolmen seteissä. Vaikka paastoaminen ei huvita, niin tästä saa hyviä idiksiä omaan mehustusrepertuaariin – mehut ovat tosi hyvän makuisia! Paastotessa mehut tulee laimentaa 1:1, muuten voit vedellä ne ihan sellaisenaan.

Liquid Sunshine / Hannan soppa

Aamuinen auringonpaiste, mehupaasto / Hannan soppa

LIQUID SUNSHINE -MEHU

1:lle

*

kourallinen mansikoita

2 porkkanaa

1 vihreä omena

½ sydänsalaatti

1 sitruuna

Pese ja kuori vihannekset ja hedelmät tarpeen mukaan. Paloittele ja aja mehuksi. Nauti heti.

~

Spicy I yam, Mehupaasto / Hannan soppa

SPICY I YAM -MEHU

1:lle

*

3 porkkanaa

1 vihreä omena

½ bataatti

½ kurkku

pätkä inkivääriä

pinnalle hyppysellinen kanelia

Pese ja kuori vihannekset ja hedelmät tarpeen mukaan. Paloittele ja aja mehuksi. Ripottele hieman kanelia mehun pinnalle ja nauti heti.

~

Alkaline dreams, mehupaasto / Hannan soppa

Alcaline dreams, mehupaasto / Hannan soppa

ALCALINE DREAMS -MEHU

1:lle

*

2 lehtikaalin tai mangoldin lehteä / parsa-aikaan 2 parsaa

1 omena

1 sitruuna

½ kurkku

½ pnt persiljaa

Pese ja kuori vihannekset ja hedelmät tarpeen mukaan. Paloittele ja aja mehuksi. Nauti heti.

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

8 Comments

   1. Nää on kyllä raikkaita ja maukkaita – lisää tulossa ;-)

  1. Nam! Meillä on puskakaupalla lehtikaalia, täytyy etsiä teidän arkistosta joku hyvä viherhippismootie. Meidän mehukoneella ei tällaisia taida saada tehtyä. Mimmonen mehuprässi/linko teillä mehut pyörittää?

   1. Olispa mullakin, lehtikaali on ihanaa :) Meillä on Wilfan mehuprässi/slow juicer. Millainen masiina teillä sitten on? Lehtikaali kyllä mehustuu aika kiltisti :)

    1. Se on joku karsea linko, joka tekee mitä haluaa :) Hyötysuhde on minusta huono ja jäännösmassa ja liian kosteaksi. Ei hjyva. Pitää vetää lehtikaali smoothiemaiseen juomaan tai sipseiksi. Jälkimmäinen on aina hyvä vaihtoehto!

  1. […] hyvä olo jälkeenpäin (toim. huom. Mikolle jää!). Ihastellessani Hannan Sopan värikästä mehupaastoa, löysin linkin Blender Girlin blogiin, jossa vasta paljon mehu- ja smoothiereseptejä olikin. […]

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *