_c_matka_wanhatupa.jpg

MAATILAMATKAILU WANHA TUPA, LAPVÄÄRTTI

_c_matka_wanhatupa.jpg

Vuonna 1821 rakennettu pohjalaistalo Lapväärtin kylässä Kristiinankaupungissa vei sydämeni. Sen on rakkaudella kunnostanut majapaikaksi ystäväni vanhemmat ja me vietimme siellä pikkujouluja mammaporukalla toissa viikonloppuna.

Postauksen lopusta löytyy tarjous lukijoille, mikäli vaikka kaipaatte puolison kanssa pientä hengähdystaukoa arjen kiireissä.

wanha tupa / Hannan soppa

wanha tupa / Hannan soppa

wanha tupa / Hannan soppa

wanha tupa / Hannan soppa

Vanhan ajan henkeä huokaileva Wanha Tupa majoittaa jopa 15 henkeä. Talosta löytyy viiden makuuhuoneen lisäksi pari kylppäriä, hyvin varusteltu keittiö, takka-/tv-huone ja juhlasali. Pihan perällä on tunnelmallinen ulkosauna, jonka yhteyteen on mahdollista vuokrata palju. Voin kertoa, ettei jäätävä tihkusade haitannut, kun yhdeksän mammaa lillui lämpimässä paljussa tuntikausia.

Wanha Tupa on täynnä toinen toistaan kauniimpia yksityiskohtia. Kaikesta näkee, että isäntäpari on laittanut tähän harrastukseen koko sydämensä.

wanha tupa / Hannan soppa

wanha tupa / Hannan soppa

wanha tupa / Hannan soppa

Pihapiirissä on myös toinen rakennus, Walssitupa, jossa onnistuu vähän isompienkin sukujuhlien tai firman tykypäivien järjestäminen. Walssituvassa istumapaikkoja pitkien pöytien ääressä on 80 ja makuupaikkojakin löytyy vielä kahdeksan lisää. Kuvat kertovat tässä tapauksessa kaiken oleellisen, eikö näytäkin kerrassaan ihastuttavalta!

wanha tupa / Hannan soppa

wanha tupa / Hannan soppa

Voin vain kuvitella miten upea paikka Wanha Tupa on kesällä. Pihalla on myös hauska pieni kesäkeittiö, jossa voi vaikka grillailla makkaraa. Ystäväni isä järjestää vieraille myös kalastusretkiä.

Mielessäni jo suunnittelen kaveriporukan yhteistä kesäviikkoa Lapväärtissä, mutta kannattaa Wanha Tupa muistaa myös vaikkapa ohikulkumatkalla yhden yön stoppina.

wanha tupa / Hannan soppa

TARJOUS HANNAN SOPAN LUKIJOILLE!

Koko iso pohjalaistalo 80€ kahdelle hengelle (norm. 99€), perinteisen ulkosaunan käyttö ja lämmitys 15€. Tarjous voimassa joulu-, tammi- ja helmikuun ajan.

Tiedustelut: Marjo 0405666489

***

MAATILAMATKAILU WANHA TUPA

Lillsundintie 39, Lapväärtti

Wanha Tupa Facebookissa

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

5 Comments

  1. […] pikkujouluja vietettiin upeassa Wanhassa Tuvassa Lapväärtissä. Lue siitä enemmän Hannan sopasta – postauksessa myös […]

  1. Onpa hurmaava paikka! Ihana tunnelma ja näkee kyllä että on nähty vaivaa kaiken eteen. Sympaattinen toi täydellisen vino ladon ovi ja maitotonkatkin valmiina lypsylle. Kuin menisi ajassa taakse päin.
   Onko paikka sellainen, että siihen saa ruuat mukaan?

   1. Eikö olekin!
    Ainakin aamiaisen voi saada, muutoin tuvan väki taitaa ohjata paikallisten keitraajien hoteisiin :)

  1. Mielettömän upea paikka! Ihana. Voisin todella käydä itsekin tuolla, jos kulmilla liikun. Näkee, että paikkaa pidetään rakkaudella <3

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *