KESÄN SÖPÖIN GRILLIHERKKU

Siskot kokkaa -blogin Nelle oli tehnyt näitä paprikoita ja postasi niistä juuri sopivasti silloin, kun Veeran kanssa pohdimme grillattavia viikonlopun mökkikeikalle. Pikkupaprikoiden sisään tungetaan vahvaa cheddaria ja koko komeus kääritään pekoniin – pakkohan näitä oli tehdä. Heti.

Cheddar-täytteiset angellot / Hannan soppa

Angello on uusi paprikalajike, joka on chilimäisen pikkuinen, mutta maultaan hedelmäisen makea. Siemeniä angellossa ei ole lainkaan. Me teimme paprikojen kaveriksi myös muutaman jalapenoversion, joissa sitten riittikin potkua yllin kyllin.

Voit valmistaa cheddar-paprikat myös uunissa, paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Nelle suosittelee tarjoilemaan näiden kanssa korianterilla maustettua ranskankermaa.

Angelloja löytyy ainakin K-kauppojen hevi-osastolta, me ostimme omamme Kaarinasta.

Angellot cheddar-täytteellä / Hannan soppa

CHEDDAR-TÄYTTEISET ANGELLOT

*

Angello-paprikoita (tai jalapenoja)

kypsytettyä hyvää Cheddaria

pekonia

 

Tee paprikoihin pitkittäinen viilto. Jos käytät jalapenoja, poista siemenet. Täytä cheddarilla ja kääri pekoni ympärille. Grillaa, kunnes pekoni on rapsakkaa ja paprika hieman pehmennyttä. Tarjoile heti.

More about Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

4 Comments

  1. Tämä on varmasti herkkua. Pitääpä katsoa jos noita angeloita saisi omasta cittarista. :)

   1. Ulla: Veikkaan että saisi, jos Kaarinan K-Superissakin oli :) Ihania pikkupaprikoita!
    Todellakin Minna! Tykkäätte varmasti :)

  1. […] joiden voimilla jaksoi mm. kitkeä porkkanamaata. Rimpsuluiden kaveriksi grillasimme vesimelonia, cheddar-angelloja sekä varhaiskaalia cheddarkastikkeella Suolaa ja Hunajaa -blogin tyyliin. Ruoan määrä oli […]

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *