KASVIS RUOKAKIRJA ON TÄÄLLÄ!

26/09/2017

kasvis ruokakirja / hannan soppa

 

Alkuviikko meni Portugalissa ja loppuviikko keittiössä. Meillä nimittäin juhlittiin lauantaina uuden kirjani julkkaribileitä oikein kaksien eri pippaloiden merkeissä. Kasvis Ruokakirja on tänään kauppojen hyllyillä ja omat fiilikseni ovat edelleen melkoisen epäuskoisia. Se on täällä. Ja minä tein sen. Kehittelin reseptit, kokkailin, kuvasin, oikoluin ja ihmettelin. Korvaamattomana apunani oli WSOY:n ja Agency Leroyn mahtava tiimi, joiden käsissä Kasvis sai lopullisen kauniin muotonsa.

Kasvis ruokakirja / Hannan soppa

Julkkaribileet päätettiin pitää täällä meillä kotona ja kylläpä jännitti, että jaksaako kukaan tulla tänne kauas Loviisaan ja vieläpä lauantaina. Mutta jaksoihan ne, ihanat rakkaat bloggaajakaverit. Osa tuli pikkubussin kyydillä ja osa omilla autoilla. Kippistelyjen jälkeen istuuduimme kahden pitkän pöydän ääreen nauttimaan Kasvis Ruokakirjan ohjeilla tekemääni lounasta. Tarjolla oli kokonaisena paahdettua kukkakaalia mausteisella tahinikuorrutteella, valkopapuhummusplatter tofuhalloumilla, indonesialaista gado gado salaattia sekä äitini leipomia sämpylöitä ja linssipestoa. Jälkkäriksi leivoin mustapapubrownieseja.

Kasvis ruokakirja / Hannan soppa

julkkarit / Hannan soppa

Illemmalla oli sitten vuoro skoolailla perheen ja lähimpien ystävien kanssa. Tällä kertaa katoin pöytään syvät lautaset – siskoni keitteli tarjolle kirjan ohjeella pari kattilallista porkkana-bataattisosekeittoa thaimarinoitujen tofukuutioiden kera.

Tunnelma oli ihana, kuten lounaskekkereilläkin – voi että miten mahtavia tyyppejä mun elämässä on. Illalla lapset lähtivät siskoni kanssa mummilaan yöksi, jotta pääsisimme mahdollisesti jatkoille. Mutta eihän me jaksettu lähteä, vikat vieraat lähtivät puoliltaöin ja nukkumatti kutsui tätä kirjailijaa.

Kiitos kaikille vieraille, erityisen lämmin halaus pitkän matkan takaa vain kemuja varten tulleille Hannelelle ja Elinalle. Ja Heidille kiitos tuolien lainasta!

Kiitos myös WSOY:n Ina ja Mari sekä mahtavat goodie bag -yhteistyökumppanimme Urtekram, Lapuan Kankurit, Puhdas+ ja Ruohonjuuri. Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä jättimäinen kiitos Viinilinnalle ihanien luomuviinien tarjoamisesta juhlaväelle.

Ja hei! Kirja on nyt tosiaan kaupoissa! Klikkaa vaikka –> tästä <– ostoksille Adlibrikseen!

~

KASVIS RUOKAKIRJA

Hanna Hurtan uusi kasvisruokakirja on monipuolisin opas kasvisruokien pariin. Siitä löydät ratkaisut niin kiireisen arkeen kuin sunnuntaipäivällisillekin. Kirjan ohjeilla opit tekemään maistuvaa ja täysipainoista kasvisruokaa käyttäen parhaita kasviproteiineja, muun muassa papuja, linssejä, tofua, härkistä ja nyhtistä.

~

// postaus sisältää affiliate-linkin

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!