HURMAAVA HOTELLI PARIISIN VILLE

25/09/2016

Hotelli Pariisin Ville / Hannan soppa

hotelli pariisin ville, aula / Hannan soppa

Pääsin taannoisen Smaku-pressikierroksen yhteydessä yöpymään niin ihanassa hotellissa, että kokemus on ehdottomasti jaettava teidänkin kanssa! Porvoon vanhassa kaupungissa sijaitseva hotelli Pariisin Ville on pieni putiikkihotelli, joka vei sydämeni heti ovesta sisään astuttuani.

Hotellin omistavat Johanna ja Riku Stenros. Ammattitaitoinen pariskunta luotsaa paria muutakin vanhan Porvoon helmeä – ravintola Sicapelleä, Johansia sekä Meat Districtiä, Café Postresia ja hotelli Onnia.

hotelli pariisin ville / Hannan soppa

Pariisin Villessä on kymmenen huonetta, joista jokainen on sisustettu omanlaisekseen. Kaikissa huoneissa on erikseen oleskelutila ja makuuhuone ja muutamasta löytyy myös sauna. Minun huoneessani oli romanttiset kukkatapetit, naapurihuoneen seiniä koristivat koirat. Sänky oli hyvä ja lakanat pehmoiset, eikä kukaan herättänyt keskellä yötä itkullaan – seikka, jota kahden vähän väliä hampaita ikeniensä läpi puskevan taaperon äitinä arvostaa hyvinkin paljon.

Hotelli Pariisin Ville, aamiainen / Hannan soppa

Hotelli Pariisin Ville aamiainen / Hannan soppa

Hotelli Pariisin Ville / Hannan soppa

Viimeisen silauksen hotellielämykselle antoi kertakaikkisen upea aamiainen. Valoisaan aamiaishuoneeseen oli katettu ajatuksella koottu pieni valikoima aamiaisherkkuja. Oli uuniohrapuuroa, smoothieta, lihapiirasta, leipää ja leivänpäällisiä, jogurttia tilpehööreineen, karjalanpiirakoita munavoin kera sekä suklaakakkua, croissanteja ja hilloa. Kahvina tarjoiltiin tietenkin Porvoon Paahtimon kaffetta ja valikoima oli muutoinkin hyvin pitkälti lähellä tuotettua, edustettuina olivat ainakin Café Postres, Lihatalo Herek sekä Malmgårdin ja Hommanäsin kartanot.

Hotelli Pariisin Ville on nappivalinta, kun suunnittelet romanttista minilomaa puolison kanssa ihastuttavaan Porvooseen. Vaikka miljöö on elegantti, on paikassa kuitenkin vastustamatonta rentoutta ja todella sydämellinen palvelu.

Kommenttiboksiin saa mielellään jättää omat suosikit pikkuruisista putiikkihotelleista!

***

HOTELLI PARIISIN VILLE

Jokikatu 43, Porvoo

 

// Hotelliyön tarjosi Porvoon kaupungin matkailuneuvonta

***

tbaf_2016_nominated_white_fi

Hannan soppa on ehdolla The Blog Awards Finland 2016:ssa parhaaksi ruokablogiksi. Äänestä suosikkiasi ja voita liput säkenöivään gaalaan!