HANNAN SOPAN RUOKALISTA 8/52

19/02/2018

Ihanaa aurinkoista hiihtolomaviikkoa kaikille! Täällä ollaan oltu neljän seinän sisällä jo ihan liian monta monituista päivää, kun lapset ovat vuorotellen kuumeilleet ja yskineet, eikä omakaan olo mikään timanttinen ole ollut. Nyt alkaa onneksi näyttää siltä, että pienoinen happihyppely ei tekisi ainakaan huonoa, ihanaa!

Tämän viikon ruokalistalta löytyy vanhoja suosikkeja, kuten makkarat dijonmuussilla (toimii myös vegemakkaroilla!) sekä ihana palsternakkapata, joka saa hautua uunissa tuntikausia. Sillä välin voi käydä vaikka hiihtolenkillä. Viikon herkkuresepti on suklainen banaanikakku, jonka voi leipoa lasten kanssa yhdessä ja tarjoilla paitsi iltapäiväkahveilla, niin myös spessuna aamiaisherkkuna.

Keskiviikon linkki vie keittokirjanikkari Sari Spåran monipuoliseen Sweet Food O’Mine -blogiin ja herkullisen kuuloiseen kikhernekeittoon. Sarin blogista löytyy reseptejä ja tunnelmia joka lähtöön, aina kakkapökälekuppikakuista mustaherukkaiseen hirvipataan ja keittokirjaesittelyihin. Sarilla on hauskoja reseptejä ja terävä kynä, joten suosittelen lämpimästi tutustumaan, jos blogi ei ole entuudestaan tuttu.

maissipasta / Hannan soppa

Maanantai: Maissipasta

Tiistai: Tofu & paksoi stir-fry

kuva: Sari / Sweet Food O’Mine

Keskiviikko: Kikhernekeitto a la Sweet Food O’Mine

Torstai: Taco bowl Härkiksellä

bangers and mash

Perjantai: Paistetut makkarat & dijonmuussi

nyhtökaura-nuudelisalaatti / Hannan soppa

Lauantai: Vietnamilainen nyhtökaura-nuudelisalaatti

Palsternakkapata / Hannan soppa

Sunnuntai: Palsternakkapata

Viikon herkku: Suklainen banaanikakku

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

PS. Mikäli et halua missata näitä viikottaisia ruokalistoja, niin sivupalkista voi tilata postaukset suoraan sähköpostilaatikkoon!

PPS. Kirjani KASVIS on ilmestynyt ja tilattavissa esim. Adlibriksestä*!

 

*affiliate-linkki

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *