BITES VALLILA – LAATUBURGEREITA TEOLLISUUSALUEELLA

14/04/2018

bites vallila / Hannan soppa

Olin jo pitkään kuullut huhuja Vallilan teollisuusalueella piilossa lymyävistä burgereista – ovat kuulemma Helsingin parhaimmistoa! Viikko sitten lauantaina suuntasimme perheen kanssa hyvissä ajoin Stadiin ennen risteilylle lähtöä ja päätimme nauttia lounaaksi hampurilaiset. Bites Vallila tarjoilee simppeleitä, mutta erittäin laadukkaita hamppareita lisukkeineen rosoisessa työmaaruokalaympäristössä – meidän koko perhe ihastui ravintolan meininkiin kovasti.

bites vallila / Hannan soppa

bites vallila / Hannan soppa

Päätimme ekalla kerralla testata kehuttuja perusburgereita, Jaakko otti omansa pekonilla ja minä vegenä. Lapsille tilattiin gluteeniton burgeri puoliksi. Lisäksi parit ranskalaiset ja vanhemmille limua. Juomavalikoima oli ilostuttava – tarjolla oli tavanomaisten limonadien lisäksi mm. Club Matea ja laaja valikoima erilaisia oluita, kuten Vallilan Panimon ja Mikkellerin tuotteita.

Sämpylä oli ihan hullun hyvä, samoin kotitekoiset ranskalaiset. Jaakko kehui hamppariaan ylisanoin, oma mustapapupihvillä varustettu burgerini oli maukas, mutta hieman kuivahko. Miinusta myös pihviin käytetyistä vehnäjauhoista, hyvän lopputuloksen saisi varmasti myös gluteenittomilla vaihtoehdoilla. Ruoka tarjoiltiin suoraan tarjottimelle aseteltuna, lisukkeena oli maukasta kaalisalaattia ja aivan ihania pikkelöityjä porkkanoita. Nälkä lähti koko jengiltä, mutta murustakaan ei jätetty syömättä.

bites vallila / hannan soppa

Tykkäsin kovasti myös Bites Vallilan kaurismäkeläisestä fiiliksestä ja rennosta palvelusta. Lapsetkin huomioitiin kivasti, vaikka varsinaista lasten hampurilaista ei listalla ollutkaan. Eikä me sellaista kyllä kaivattukaan, hamppari puoliksi oli natiaisille just sopivasti.

Hintaa tälle lounaalle kertyi vajaa 50€, eli ihan edullisin bursaravintola Bites ei ole. Laadusta ja hyvästä mausta maksaa kuitenkin mielellään, joten hinta-laatusuhde on kohdillaan.

bites vallila / Hannan soppa

BITES VALLILA

Nokiantie 2-4, Helsinki

*nettisivut*

 

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

PS. Kaipaatko vinkkejä viikon ruokalistan laatimiseen? Kurkkaappa uusi postaussarjani – jaan joka viikko 7+1 oivaa reseptivinkkiä!

PPS. Kirjani KASVIS on ilmestynyt ja tilattavissa esim. Adlibriksestä*!

 

*affiliate-linkki