Moi ja tervetuloa Hannan soppaan!

 

Hannan soppa on hyvänmielen ruokablogi, jossa rakastetaan aasialaisia makuja, innostutaan ruokatrendeistä, syödään sesonkiruokaa, kokataan perinneruokia ja reissataan ruoan perässä niin koti- kuin ulkomaillakin. 10-vuotiaan blogin takana on ruoan ammattilainen, pienten kaksosten äiti ja tuore omakotitalon asukas, joka haaveilee viherpeukalosta ja syö salaa pikanuudeleita. Koulutukseltani olen ravintolakokki ja keittiömestari-restonomi.

Blogini kuvat ovat minun tai Jaakon ottamia, jollei muuta mainita. Ethän käytä niitä luvatta.

 

Palaute, kysymykset ja yhteistyöehdotukset: hanna (at) hannansoppa.com

Kurkkaa myös perheblogini Soppaa ja sirkushuveja!

 

*Tietosuojalauseke*

9 Comments

  1. Hei!

   Ei sinulla sattuisi olemaan tavallista suomalaista piparkakku ohjetta englanniksi? :)

   Olen lähdössä Hollantiin, ja koska vien sinne muumipipari muotteja joulujahjaksi, haluaisin heille antaa myös ohjeen (varsinkin siinä tapauksessa, jos teen niitä pipareita perheen lasten kanssa)…

   Englantini ei suinkaan ole niin hyvä, että saisin itse käännettyä sellaisen… =) tai jos teemme niitä yhdessä, selitettyä kaupassa mitä tarvitaan.. :D

   Kiitos jo etu käteen.. :P

  1. Hanna, i am very much impressed about what i saw on your page. Is it possible that i see or meet you in person? I would be very grateful if you allow me. Thanks.

  1. Figaro onkin aivan ihana ravintola Jyväskylässä! Pääsin juuri ennen joulua taas maistelemaan heidän herkkujaan. Asun Jyväskylässä ja siksi siellä käyminen onkin suhteellisen helppoa, tosin opiskelijabudjetti ei salli ihan säännöllistä käyntiä :)

  1. Huomasinpa, että meissä on paljon yhtäläisyyksiä. Minäkin olen 24, tosin koulutukseltani tarjoilija ja juuri nyt opetan uusia tarjoilijoita Helsingin palvelualojen oppilaitoksessa. Haen Haagaan restonomiksi opiskelemaan tänä vuonna, sekä yliopistolle kotitalousopettajaksi. Hassua.

   1. Hih, no jopas sattui!
    Siellä Haagassahan miekin vielä vuotisen verran opiskelen, tosin ensi vuosi on varattu etäopinnoille ja opinnäytetyölle. Innolla odotan :D

  1. Onpa kivat sivut! Täällä on mukava fiilis.

   Laitan tämän heti tiedoksi miehelleni, joka kokkaa yleensä meidän perheen ruuat. Minä keskityn lisukkeisiin, kasvisruokiin ja jälkkäreihin.

  1. Heippa!

   Onko sulla olemassa mitään kontaktitietoa, meiliosote tms, johon voisi ottaa yhteyttä?

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *