VUODEN 2017 PARHAAT PALAT

30/12/2017

Silja Serenade / Hannan soppa

Niin se vain alkaa olemaan taas yksi vuosi paketissa ja on aika perinteisen blogin vuosikatselmuksen. Vuosi 2017 jäi mieleen ”ihan hyvänä”, mutta jotenkin koko vuotta on varjostanut jonkunasteinen väsymys ja myös riittämättömyyden tunne. Se lienee aika tavanomaista näin ruuhkavuosien keskellä eläville, mutta seuraavalle vuodelle olen kyllä asettanut tavoitteeksi valoisampaa vointia ja entistä hauskempaa menoa. Meni nimittäin ihan loppusyksyyn, ennen kuin aloin ymmärtämään unen merkityksen ja uskoisin ensi vuoden starttaavan paljon paremmin levänneenä. Hyvinvointijuttuja on täten varmasti tiedossa myös blogin puolella. Tarkoitus olisi myös aloittaa viikoittainen reseptivinkkisarja ja jatkaa Suurta keittokirjahaastetta.

Dourossa juomassa portviiniä / Hannan soppa

Nyt kun näitä kuluneen vuoden blogipostauksia on käynyt läpi, huomaan vuoden sisältäneen ihan superkivoja juttuja, mukavia reissuja ja upeita yhteistöitä. Olemme reissanneet koko perheen kanssa Pärnussa (pariinkin otteeseen), Tukholmassa ja Naantalissa sekä retkeilleet mm. Repovedellä. Blogiyhteistöistä mieleen on erityisesti jääneet supersankaripiknik ja Kinkkutemppu (onhan kinkunrasvat jo palautettu keräykseen?). Vuoden kohokohtia olivat myös Porton reissu, Asennemedian riveihin siirtyminen ja tietysti oman kirjan julkkaribileet. Pääsin reissaamaan myös Raumalle, Isoonkyröön ja Riikaan, olin mukana Taste of Helsingin taustajoukoissa ja kirjoitin ravintolaesittelyt vuoden 2018 Eat Finland Helsinki -kirjaan. Loppuvuodesta sain myös juhlia blogin kautta tulleiden ystävien kanssa muutamaankin otteeseen, kuinka onnellinen olenkaan heistä jokaisesta.

Herttinen sentään, onhan tuossa jo hommaa yhdelle vuodelle.

Ensi vuodelle ei vielä mitään mahdottomia suunnitelmia ole. Yksi reissu on tiedossa, toinen ja kolmas suunnitteilla. Alkuvuoden siisteimpiin juttuihin kuuluu NBE-bloggaajajoukkion yhtenä hostina toimiminen. Työkuviot aika levällään, mutta ei se haittaa, sillä lasten kanssa on tarkoitus olla kotona vielä kesän loppuun asti. Loppuun vielä koosteena muutama TOP 5 -lista, niitä on aina hauska kaivaa Analyticsin syövereistä.

maapähkinävoi-suklaakakku / Hannan soppa

TOP 5 RESEPTIT 2017

lukijoiden suosikit

 1. Maapähkinävoi-suklaakakku
 2. Nyhtökaura rendang
 3. Appelsiini-karpalotuorepuuro
 4. Juhlava Härkispata
 5. Suklaatalo

harissa-papupyörykät / Hannan soppa

TOP 5 RESEPTIT 2017

omat suosikit

 1. Harissa-papupyörykät
 2. Vegaaniset perunanachot
 3. Lipstikka-nokkoskeitto
 4. Vegaaninen tonnikalapasta
 5. Gluteenittomat vuohenjuustoraviolit

TOP 5 ALL TIME SUOSIKIT

 1. Jamie Oliverin hummus
 2. Raparperipaistos
 3. Jamie Oliverin paella
 4. Maapähkinävoi-suklaakakku
 5. Porkkala

~

♥ seuraa Hannan soppaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.

10 Comments

 1. Vastaa

  Kimmo Ollila

  Herkullinen vuosi kaikin puolin! Tuo maapähkinävoi-suklaakakku on kyllä houkutteleva ;-)

  1. Vastaa

   Hanna

   Kyllä vain! Ja kakku oli upea – yksi parhaimmista koskaan leipomistani taatusti!

 2. Vastaa

  Hannele | Kokit ja Potit -ruokablogi

  Ensi vuodesta tulee super – tehdään siitä semmonen! Eiks je?

  Ihana koonti!

  1. Vastaa

   Hanna

   No tehdään! Tähän sata sydäntä!

 3. Vastaa

  Sirkku

  Kirjoitin aluksi pitkät rimpsut, koska tämä vuosi on mennyt vähän sekavissa tunnelmissa. Kaiken ei aina tarvitse olla aina kivaa, mutta sitä kivaa voisi ehkä olla edes vähän enemmän. Jospa 2018 olisi antoisampi vuosi.
  Hyvää uutta vuotta!

  1. Vastaa

   Hanna

   Toivotaan kovasti, että on antoisampi itse kullekin <3 Hyvää uutta vuotta Sirkku!

 4. Vastaa

  Nanna

  Miten sulla on eka päivä jo 2018 top 5 listat? ;D
  Voi rakas! Riittämättömyys ja väsymys ovat tämän vuoden olleet myös meikäläisellä pinnalla. Ei se siis helpota vaikka vanhmmiksi tullaan. Keksitään Hanna jotain kivaa, jooko, tällekin vuodelle, saadaan vähän höyryjä ulos!
  Kaikkea hyvää 2018!

  1. Vastaa

   Hanna

   Ai jösses :D Vuosi sinne tänne.
   Keksitään, ehdottomasti! Kaikkea hyvää sinnekin suuntaan <3

 5. Vastaa

  Minna

  Riittämättömyyden tunne on kyllä sellainen epätoivottu seuralainen, joka on hemmetin hankala ravistaa kannoilta. Aina jotain voi tehdä enemmän paremmin tai vähemmän. Riippuu asiasta. Ja pitäis olla läsnä. Ja vähemmän koneella ja urheilla ja olla eettinen, ekologinen, ystävällinen, kantaa ottava, opiskella uutta, samalla kun pitäis olla tyytyväinen siihen mitä on. Ja siinä sivussa pelastaa maailma.

 6. Vastaa

  Mari

  Miten mulla on mennyt ohi toi suklaa-maapähkinäkakku. Näyttää järkkyhyvältä!!!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *