TALVEN IHANIN SMOOTHIE

01/12/2014

Mainiota joulukuuta kamuset! Kylmyys meinaa purra luihin ja ytimiin – tulis nyt sitä luntakin niin ihminen asennoituis käyttämään pipoja ja villasukkia ja eriksiä (eli erotiikantappajia ei pitkiä kalsareita) ihan eri tasolla. Nyt vaan painelee viimassa hampaat kolisten kintut jäässä ja korvat kohmeessa.

Nämä kelit suorastaan huutavat lämmittäviä juomia ja kylmä smoothiekin voi olla lämmittävä, kunhan sen maustaa oikein ja nauttii villasukat jalassa pehmoisia ajatuksia ajatellen.

pumpkin spice smoothie / Hannan soppa

Pumpkin spice -asiat ovat rantautuneet rapakon takaa tänne koto-Suomeenkin viime aikoina mm. boikotoimani Starbucksin myötä ja kokeilulistallani keikkui pitkään kurpitsainen, mausteinen smoothie. Kun viimein sain sitä tehtyä, niin alkoi ärsyttämään. Koska se sanonta ”hyvää kannattaa odottaa” on ihan tyhmä, ja tätä hyvää olis kantsinut vaan tehdä jo paljon aiemmin niin sitä ehtis tehdä useamman kerran ennenku esim. jää katolta tippuvan lumikasan alle.

pumpkin spice smoothie / Hannan soppa

 

PUMPKIN SPICE SMOOTHIE

1:lle

*

1 dl kurpitsasosetta

1 pakastettu banaani

n. 2 dl mantelimaitoa

hyppysellinen kutakin: vanilja, kaneli, muskottipähkinä, neilikka & maustepippuri

(hunajaa)

Mittaa kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi. Tarkista maku, lisää makeutta halutessasi tilkkanen hunajaa. Nauti heti.

By Hanna

food blogging city hipster gone twin mom.